Μπρούκλιν Μπέκαμ: Ο εφιάλτης των γονιών τoυ – Το ειδύλλιό του και το μεγάλο πρόβλημα (phots)


To ειδύλλιο του 20χρονου Μπρούκλιν Μπέκαμ έφερε σε δύσκολη θέση τους γονείς του.

Ο Μπρούκλιν Μπέκαμ είχε μυστικό ειδύλ­λιο με τη Λότι Μος, λίγο προτού ξεκινήσει να βγαίνει με τη Χάνα Κρος.

Ο μεγαλύτερος γιος των Μπέκαμ, που έχει ήδη συνδεθεί με τρεις διαφορετικές γυναίκες μετά τον πρόσφατο χωρισμό του από την Κρος, φέ­ρεται ότι φέρνει σε «δύσκολη θέση» τους γο­νείς του, που «ανησυχούν για τη φήμη τους». Πηγή της «Sun of Sunday» αναφέρει ότι ειδικά η πληροφορία για ειδύλλιο του 20χρονου με την21χρονη ετεροθαλή αδελφή της Κέ­ιτ Μος τους ενόχλησε ιδιαίτερα.

«Η ιδέα ενός κοριτσιού που κάθeται και μιλάει για τη σχέση του με τον γιόκα τους είναι βασικά από τους χειρότερους εφιάλτες του Ντέιβιντ και της Βι­κτόρια. Είναι λίγο ντροπιαστικό» πρόσθεσε η Λότι, η οποία είναι φίλη εδώ και χρόνια με τον Μπρούκλιν, φέρεται ότι ξεκαθάρισε πως αυ­τό που έπαιξε ανάμεσα τους δεν ήταν κάτι σο­βαρό.

To ειδύλλιο του 20χρονου Μπρούκλιν Μπέκαμ έφερε σε δύσκολη θέση τους γονείς του.

Αφού συνδέθηκε με τον Μπρούκλιν, το μοντέλο φέρεται ότι απέκτησε φιλική σχέση με την τελευταία επίσημη κοπέλα του, τη Χάνα. Αυτά τα ερωτικά μπερδέματα μεταξύ φίλων και γνωστών, που μάλλον είναι πολύ συνηθι­σμένα σε αυτές τις ηλικίες, φέρνουν σε δύσκο­λη θέση τους γονείς Μπέκαμ και σε κοινωνι­κό επίπεδο, αφού συναναστρέφονται την Κέ­ιτ Μος, αδελφή της Λότι.

Ο Μπρούκλιν ωστόσο δεν φαίνεται να κολλάει σε τέτοιες τυπικότητες ούτε και σε ηλικίες.

Τον περασμένο Οκτώβριο κυκλοφόρησε η φήμη ότι βγαίνει με την ηθοποιό Φέμπε Tόρανς, που είναι πέντε χρόνια μεγαλύτερη του» και έχει δουλέψει ως σωσίας της μητέρας του στο παρελθόν.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ