Ολυμπιακός: Πέρασε κι από την Ουγγαρία. Μόνος πρώτος στο Champions League

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 8-7 στην έδρα της Τσόλνοκι στην Ουγγαρία και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου του στο Champions League, μετά την ήττα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ.

Ούτε στην έδρα του θεωρητικά πιο δύσκολου αντιπάλου του, δεν σταμάτησε το “τρένο” του Ολυμπιακού στο Champions League της  υδατοσφαίρισης, αφού κέρδισε και την Τσολνόσκι στην Ουγγαρία με 8-7, διατηρώντας το απόλυτο των νικών.

Με όπλο την εξαιρετική άμυνα και πολύ καλό τον Μάνο Ζερδεβά, οι «ερυθρόλευκοι» πήραν μία σπουδαία νίκη, παρά το γεγονός ότι έμειναν «άσφαιροι» στα τελευταία σχεδόν 12 λεπτά του αγώνα. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ήττα της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στο Σπλιτ (12-11) από τη Γιάντραν έμειναν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του Ά Ομίλου.

Τα οχτάλεπτα: 2-3, 3-3, 1-2, 1-0Τα γκολ των δύο ομάδων

Ζόλνοκ (Γκόσιτς): Νάγκι, Ανγκιάλ, Λάζιτς 1, Σούμποτιτς 1, Βαρνάι, Πιέτλοβιτς, Γιάνσικ, Ράσοβιτς 1, Ντόρι 1, Μπατόρι, Ντράσοβιτς 3, Ζεγκάλμι, Μπανιάι.

Ολυμπιακός (Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 2, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς, Γιόκοβιτς 1, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης, Γούνας, Αργυρόπουλος, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Αφήστε ένα μήνυμα

Please enter your comment!
Please enter your name here