Φρίκη: Εισέβαλε σε νηπιαγωγείο και ψέκασε με χημικά 51 παιδιά

Πενήντα ένα παιδιά και τρεις δάσκαλοι σε νηπιαγωγείο της νοτιοδυτικής Κίνας τραυματίστηκαν όταν άνδρας εισέβαλε  και τους επιτέθηκε με διαβρωτικό υγρό.

Σύμφωνα με το κρατικό κανάλι Xinhua, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (11/11) και δράστης της επίθεσης φέρεται να είναι ένας 23χρονος άνδρας, το επίθετο του οποίου είναι Κονγκ.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, εισήλθε στο νηπιαγωγείο σκαρφαλώνοντας έναν τοίχο και στη συνέχεια ψέκασε τα θύματα με υδροξείδιο του νατρίου. Πενήντα ένα παιδιά και τρεις νηπιαγωγοί εισήχθησαν στο νοσοκομείο, δύο εκ των οποίων έφεραν «σοβαρά συμπτώματα».

Σύμφωνα με το CNNi, οι Αρχές συνέλαβαν τον 23χρονο σχεδόν μια ώρα μετά την επίθεση. Όπως υποστήριξε, κατά τη σύλληψη του, η επίθεση που πραγματοποίησε με νάτριο κατά των νηπίων ήταν ένας τρόπος να εκδικηθεί την κοινωνία.

Η εν λόγω επίθεση κατά μαθητών, δεν είναι η πρώτη που σημειώνεται. Τα τελευταία χρόνια οι επιθέσεις με στόχο μαθητές είναι συχνές στην Κίνα, με τους δράστες να χρησιμοποιούν και όπλα, όπως μαχαίρια.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο ένας 28χρονος σκότωσε εννέα μαθητές Δημοτικού την ώρα που σχόλαγαν σε μια από τις φονικότερες επιθέσεις με μαχαίρι που σημειώνονται στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Ο δράστης, ο οποίος δήλωσε ότι είχε υποστεί bullying ως μαθητής στην επαρχεία Σαανσί, εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο του περασμένου χρόνου.

Επίσης, το 2018 μια 39χρονη γυναίκα οπλισμένη με μαχαίρι τραυμάτισε 14 παιδιά σε ένα νηπιαγωγείο της επαρχίας Σετσουάν. Η δράστης τραυμάτισε τους μαθητές καθώς επέστρεφαν στις τάξεις τους μετά την πρωινή τους άσκηση.

Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here