Στεφ Κάρι: «Περιμένω να παίξω. Μάλλον στις αρχές της άνοιξης»


Ο Στεφ Κάρι μίλησε για τον σοβαρό τραυματισμό του στο αριστερό χέρι και τις επεμβάσεις στις οποίες θα χρειαστεί να υποβληθεί αλλά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις αρχές της Άνοιξης στα παρκέ με τους Γουόριορς παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών.

Ο ηγέτης των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, Στεφ Κάρι , που υποβλήθηκε σε επέμβαση στο αριστερό χέρι, μετά το κάταγμα που υπέστη στην αναμέτρηση με τους Φοίνιξ Σανς, αναμενόταν πως θα χάσει ολόκληρη τη φετινή σεζόν στο NBA, αλλά ο ίδιος ελπίζει πως θα επιστρέψει την Άνοιξη για να βοηθήσει την ομάδα του, η οποία χωρίς την παρουσία του πραγματοποιεί ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα των τελευταίων ετών έχοντας ρεκόρ 2-9.Οι δηλώσεις του Στεφ Κάρι

«Σίγουρα περιμένω να παίξω. Δεν ξέρω πότε. Μάλλον στις αρχές της άνοιξης. Θα εξαρτηθεί από την πορεία της αποθεραπείας. Δεν έχω ξανασπάσει κάτι και δεν έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσω τραυματισμό στο χέρι, αλλά είμαι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι δεν έχει χαθεί η σεζόν».

Σχετικά με την δεύτερη εγχείριση στην οποία θα χρειαστεί να υποβληθεί είπε: «Ως μέρος της αποθεραπείας πρέπει να υποβληθώ σε δεύτερη εγχείριση στις αρχές Δεκεμβρίου και να αφαιρέσω κάποια καρφιά που έβαλαν.Οπότε θα υπάρχει πρήξιμο, το οποίο και θα αποτελέσει προτεραιότητα στην συνέχεια της αποθεραπείας, προκειμένου να μπορέσει να αποκτήσω πλήρη κινητικότητα γρήγορα. Θα ταξιδεύω με την ομάδα και θα προοδεύω, κάνοντας πράγματα στο παρκέ και στα βάρη, ό,τι χρειάζεται τέλος πάντων και θα βρίσκομαι κοντά στην ομάδα».


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ