Στήριξη Μαραντόνα σε Μοράλες: «Καταδικάζω το πραξικόπημα που συντελείται στη Βολιβία».

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εξέφρασε ανοιχτά την υποστήριξη του στον Έβο Μοράλες, ο οποίος παραιτήθηκε από το προεδρικό αξίωμα και εγκατέλειψε τη Βολιβία.

Ο θρυλικός Ντιέγκο Μαραντόνα πήρε θέση για τα γεγονότα στη Βολιβία, που εξανάγκασαν τον πρόεδρο της χώρας, Έβο Μοράλες να παραιτηθεί του αξιώματός του και κατόπιν να εγκαταλείψει τη χώρα,  αναρτώντας στο Instagram μια φωτογραφία του μαζί με τον Μοράλες, με το εξής σχόλιο:

«Καταδικάζω το πραξικόπημα που συντελείται στη Βολιβία και εκφράζω τη συμπαράσταση μου στο λαό της χώρας και στον Εβο Μοράλες, έναν καλό άνθρωπο, που πάντα δούλευε προς όφελος των πιο φτωχών», ανέφερε στο μήνυμα του ο Ντιεγκίτο, ο οποίος είναι στον πάγκο της Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Θυμίζουμε πως ο Έβο Μοράλες εγκατέλειψε νωρίτερα σήμερα (12/11) τη Βολιβία και φυγαδεύτηκε στο Μεξικό, όπου ζήτησε άσυλο, κατηγορώντας την αντιπολίτευση για πραξικόπημα και την αστυνομία πως είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

«Αυτή είναι η πρώτη νύχτα αφού εγκατέλειψα το προεδρικό εξαιτίας του πραξικοπήματος των Μέσα και Καμάτσο με τη βοήθεια της αστυνομίας» είχε σχολιάσει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here