Είδαμε τον γιο της Κοραλίας Καράντη και δεν πιστεύαμε πόσο έχει μεγαλώσει! (photos)


Με τον μοναχογιό της έκανε βραδινή θεατρική έξοδο η Κοραλία Καράντη και φυσικά τράβηξαν πάνω τους τα φωτογραφικά φλας. 

Δικαίως, θα μπορούσε να πει κανείς καθώς είχαμε καιρό να δούμε μαμά και γιο μαζί. Και ακριβώς γι» αυτόν τον λόγο προφανώς και δεν είχαμε συνειδητοποίησει πόσο πολύ έχει μεγαλώσει ο νεαρός κύριος που όποτε είναι στην Ελλάδα, συνοδεύει τη μητέρα του.

Ο λόγος για τον Εδουάρδο Καλημέρη, γιο της Κοραλίας Καράντη τον οποίο έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Τζώννυ Καλημέρη.

Ο Εδουάρδος είναι πλέον 23 ετών και τα τελευταία χρόνια μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα στην Ελλάδα και τηΝν Αμερική όπου σπουδάζει. Τον πρώτο καιρό μάλιστα, η ίδια είχε δηλώσει γι» αυτό: «Τον αποχωρίζομαι πρώτη φορά και είναι δύσκολο για µένα. Τον μεγάλωσα μόνη, παρόλο που ο Τζώνυ είναι εξαιρετικός πατέρας και έχουμε πολύ καλή σχέση».

Οι δυο τους έκαναν βραδινή έξοδο στο θέατρο Βέμπο όπου έγινε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια» όπου πρωταγωνιστούν οι Λένα Παπαληγούρα, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Γιούλικα Σκαφιδά, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Χριστίνα Τσάφου, Γιώργος Γιαννόπουλος, Μιχάλης Λεβεντογιάννης ενώ στο ρόλο του Δημάρχου είναι ο Γιώργος Κωνσταντίνου.

Μαμά και γιος έδειξαν να απολαμβάνουν τη βραδιά. Δείτε φωτογραφίες τους…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ