Τσιτσιπάς – Ζβέρεφ LIVE: Για την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε «μαγική» πρεμιέρα στο Nitto ATP Finals, στον όμιλο «Andre Agassi» και τώρα θέλει να πάρει και την πρόκριση στα ημιτελικά. Μπροστά στον Έλληνα τενίστα βρίσκεται ο Γερμανός, Νο 7 στον κόσμο και κάτοχος του τίτλου, Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στους «4» βρίσκεται ήδη ο Ντομινίκ Τίμ, που έκανε το 2-0 στις νίκες, επικρατώντας κατά σειρά των Φέντερερ και Τζόκοβιτς. Μόνο με «καθαρό» σκορ θα προκριθεί από σήμερα ο Τσιτσιπάς!

Τη δεύτερη αναμέτρησή του στο ATP Finals του Λονδίνου δίνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ. Στην «O2 Arena» θα αναμετρηθούν δηλαδή δύο από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα «αστέρια» του τένις!

Ο Έλληνας τενίστας (Νο 6 στην παγκόσμια κατάταξη) μετά την μεγάλη νίκη του κόντρα στον Ντανίιλ Μεντβέντεφ, θέλει να κάνει το 2×2 στο τουρνουά, απέναντι στον Γερμανό (Νο 7 στον κόσμο).

Πρόκειται για την 5η μεταξύ τους αναμέτρηση στο tour, με τον 21χρονο Έλληνα να έχει πάρει τον “αέρα” του Ζβέρεφ με νίκες 3-1. Για την ακρίβεια, ο Τσιτσιπάς μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες, μετά την ήττα από τον Γερμανό το 2018 στην Ουάσινγκτον, στην πρώτη τους συνάντηση στο tour.

Η αναμέτρηση αυτή ίσως μας δώσει και τον δεύτερο τενίστα που θα εξασφαλίσει από σήμερα τη συμμετοχή του στην 4αδα του θεσμού, μετά τον Ντόμινικ Τιμ. Τσιτσιπάς και Ζβέρεφ έχουν αυτή τη δυνατότητα, μετά τις straight sets νίκες στην πρεμιέρα επί των Μεντβέντεφ και Ναδάλ αντίστοιχα.

Αν ο Τσιτσιπάς νικήσει με 2-0 τον Ζβέρεφ, τότε αυτόματα θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του ATP Finals, μετά και τη νίκη του Ναδάλ επί του Μεντβέντεφ με 2-1 σετ.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

 

Να αναφέρουμε ότι μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, που κράτησε σε αγωνία τους φιλάθλους για δύο ώρες και 46 λεπτά, ο Ντομινίκ Τιμ επικράτησε του Νόβακ Τζόκοβιτς με 6-7 (5), 6-3, 7-6 (5) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του ATP Finals, που φιλοξενείται στο Λονδίνο…

Αυτό σημαίνει ότι ο… τελικός ανάμεσα στον Νόβακ Τζόκοβιτς και τον Ρότζερ Φέντερερ θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο πρόγραμμα της Πέμπτης στο Λονδίνο (22:00 ώρα Ελλάδας – COSMOTE SPORT 6HD).

Οι δύο θρύλοι του αθλήματος, θα αναμετρηθούν για 49η φορά στην καριέρα τους, με φόντο την πρόκριση στην κορυφαία 4αδα του ATP Finals. Ο Νόλε προηγείται 26-22 στις νίκες.

Ο νικητής της αναμέτρησης θα ακολουθήσει ως 2ος τον Ντόμινικ Τιμ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Παράλληλα, αν ο Ρότζερ Φέντερερ κερδίσει τον Σέρβο αντίζηλό του, τότε θα χαρίσει το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στον Ράφαελ Ναδάλ, ότι κι αν κάνει ο Ισπανός στο τουρνουά.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ