Η Σμαράγδα Καρύδη αποκάλυψε γιατί δεν βρίσκεται στην τηλεόραση παρά τις προτάσεις (video)


Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και τους λόγους για τους οποίους δεν βρίσκεται στη μικρή οθόνη.

Αρχικά μίλησε για την πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα με το θεατρικό έργο «Του Κουτρούλη ο γάμος», αναφέροντας ότι είναι ικανοποιημένη με αυτό που έχει φτιάξει και παρουσιάζει στο κοινό.

Η συνέντευξή της, όμως, στον Νίκο Μουτσινά είχε και αναφορές στην τηλεόραση, καθώς ρωτήθηκε για το Celebrity Game Night, το οποίο παρουσίαζε για τρεις σεζόν. Ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν θα το ξαναέκανε κι εκείνη απάντησε με ειλικρίνεια.

«Ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι. Πολύ ωραίο το concept. Ήταν η πρώτη μου φορά, αλλά αφέθηκα! Όταν αφήνεσαι και κάνεις τα πράγματα με τον δικό σου τρόπο, χωρίς να προσπαθείς να μιμηθείς κάτι άλλο και δεν έχεις στο νου σου ότι λογοδοτείς κάπου, και το κάνεις με τον εαυτό σου, τότε συνήθως πετυχαίνει. Έχω την αίσθηση ότι έχει ολοκληρώει τον κύκλο του το Celebrity Game night. Ίσως να πρέπει και να ξεκουραστεί λίγο (ως πρόγραμμα). Όλα τα πράγματα έχουν κύκλο και νομίζω ότι οι τρεις σεζόν είναι αρκετές. Φοβάμαι να τραβάς κάτι πολύ!».

Η Σμαράγδα Καρύδη βρέθηκε στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την αποχή της από την τηλεόραση και τους λόγους για τους οποίους δεν βρίσκεται στη μικρή οθόνη.

Αυτήν την σεζόν, η ηθοποιός και παρουσιάστρια, δεν παρουσιάζει κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα και αποκάλυψε τον λόγο, ενώ ακόμη εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά ότι είχε προτάσεις να βρεθεί και φέτος στην tv.

«Θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση, και είχα προτάσεις, όμως φέτος δεν μπορούσα να κάνω, λόγω του θεάτρου. Αφιερώθηκα εκεί και είπα ότι δεν μπορώ να κάνω γυρίσματα, γιατί θα είμαι 100% στο θέατρο. Δεν θέλω να κάνω ντε και καλά οτιδήποτε στην τηλεόραση».

Δείτε το απόσπασμα με τα λεγόμενά της και τι άλλο θα έκανε στην μικρή οθόνη εκτός από τηλεπαιχνίδια…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ