Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια


Έσπασαν με μπαλτά τις κλειδαριές, σήκωσαν τα ρολά και άρπαξαν ό,τι πρόλαβαν από την βιτρίνα.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που διαρρήκτες έσπασαν το λουκέτο και μπούκαραν σε κοσμηματοπωλείο στα Πατήσια έφερε στο φως ο Alpha.

Η κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τους τέσσερις δράστες να φτάνουν στο κοσμηματοπωλείο με ένα λευκό αυτοκίνητο. Δύο από αυτούς βγάζουν από το πορτ μπαγκάζ έναν μπαλτά με τον οποίο ο ένας με διαδοχικά χτυπήματα σπάει την κλειδαριά.

Από τη φασαρία οι γείτονες βγήκαν στα μπαλκόνια και κλήθηκε η αστυνομία. Οι δράστες άρπαξαν όσα κοσμήματα πρόλαβαν, μπήκαν στο αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο από την κάμερα ασφαλείας:«Δεν είναι η πρώτη φορά»

Το συγκεκριμένο κοσμηματοπωλείο έχει γίνει κι άλλη φορά στόχος διαρρηκτών. Ο ιδιοκτήτης μίλησε στο Newsit.gr για το πώς έγινε η διάρρηξη αλλά και τις ζημιές που προκάλεσαν οι δράστες.

«Περίπου στις 5:30 χτύπησε ο συναγερμός. Είδα ότι είχαν κόψει το λουκέτο, είχαν ανοίξει το ρολό και είχαν μπει μέσα. Πήραν ό,τι βρήκαν στην εσωτερική βιτρίνα και ορισμένα άλλα πράγματα. Το αξιοπρερίεργο είναι ότι έφεραν μαζί τους πλαστικά τελάρα. Σώθηκε το μαγαζί χάρη σε δυο κοπέλες που είδαν τι συνέβαινε. Η μία φώναζε και η άλλη πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση, με αποτέλεσμα να φύγουν. Ήταν τέσσερις οι δράστες, ήρθαν με ένα λευκό BMW αυτοκίνητο. Η ζημιά μόνο για τις πόρτες και τα ρολά ξεπερνάει τα 2.000 ευρώ. Πριν από δέκα χρόνια είχαν μπει πάλι στο μαγαζί με ριφιφί από την πίσω πλευρά» ανέφερε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο newsit.gr. Ρεπορτάζ: Στέργιος Σαμαρτζής

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ