Παναθηναϊκός: Τέλος ο Σάμιος από τον ΑΠΟΕΛ. Επιστρέφει στο Τριφύλλι

Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Βαγγέλη Σάμιο, ο οποίος και θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. αναλαμβάνοντας ρόλο διευθυντή των ακαδημιών στο Κορωπί.

Ο Παναθηναϊκός έχει μείνει… ακέφαλος στις ακαδημίες του μετά την αποχώρηση του Τάκη Φύσσα για την Εθνική Ελλάδας και η ΠΑΕ έχει καταλήξει στον Βαγγέλη Σάμιο για την αντικατάστασή του.

Ο έμπειρος τεχνικός, που έχει “υπηρετήσει” και στο παρελθόν στις “πράσινες” ακαδημίες, διέκοψε για το λόγο αυτό τη συνεργασία του με το ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο και σύντομα αναμένεται να επιστρέψει και τυπικά στο Κορωπί. Το γεγονός ανακοίνωσε μάλιστα και επίσημα ο κυπριακός σύλλογος. Η ανακοίνωση από τον ΑΠΟΕΛ

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ΑΠΟΕΛ Βαγγέλης Σάμιος έχει δώσει σήμερα την παραίτηση του, η οποία έγινε αποδεχτή. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί στις 30/11/2019.

Ο κ. Σάμιος ανέλαβε Τεχνικός διευθυντής της Ακαδημίας σε μια δύσκολη περίοδο το 2017. Με τον επαγγελματισμό και την προσωπικότητα του σε σύντομο χρονικό διάστημα κέρδισε το προσωπικό της ακαδημίας, ποδοσφαιριστές και γονείς και κατά γενική ομολογία προχώρησε σε σημαντικές τομές στην οργάνωση και την εικόνα της Ακαδημίας γενικά.

Σημαντικό σημείο αναφοράς της πορείας του κ. Σάμιου στο ΑΠΟΕΛ αποτέλεσε η απόφαση του να αναλάβει διπλό ρόλο τεχνικού διευθυντή της Ακαδημίας και προπονητή της Κ19 με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Δυστυχώς η απόσταση από την οικογένεια του σε συνδυασμό με επαγγελματική πρόταση που έχει δεχθεί από ομάδα της Ελλάδας χωρίζει τον κοινό μας δρόμο.

Μας αφήνει όμως γερές βάσεις για να συνεχίσουμε την δουλειά που ξεκινήσαμε και που όλο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ οραματίζεται για της ακαδημίες του.

Ευχόμαστε στον κ. Σάμιο ό,τι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Η ακαδημία θα προχωρήσει με την ίδια ακριβώς φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας όπως λειτουργεί μέχρι και σήμερα και με την συμβολή του προσωπικού μας και την εκπαίδευση που προσφέρουμε στους αθλητές μας, συνεχίζουμε με επαγγελματισμό και προσήλωση στους στόχους μας.

Η Ακαδημία ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει ότι Τεχνικός υπεύθυνος των αγωνιστικών ομάδων και προπονητής της Κ19 από την 1η Δεκεμβρίου αναλαμβάνει ο κ. Γιάννης Γράμμος, ο οποίος ήταν και άμεσος βοηθός του κ. Σάμιου μέχρι σήμερα.

Το κενό που δημιουργείται σε σχέση με την αναπλήρωση του προπονητή της Κ17, πόστο που κατείχε ο κ. Γράμμος, θα αναπληρωθεί και θα ανακοινωθεί άμεσα ο αντικαταστάτης του».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here