Γιάγια Τουρέ: «Στην Ελλάδα όλοι μιλούσαν για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου.»

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε για τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό δηλώνοντας απόλυτα δυσαρεστημένος και στάθηκε σε όσα άκουσε για την ηλικία του.

Το γεγονός ότι δεν ήταν ευχαριστημένος στην Ελλάδα κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Γιάγια Τουρέ σε δηλώσεις του, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά “όλοι μιλούσαν για το πότε θα έρθει τέλος της καριέρας μου” ενώ τόνισε πως θέλει να παίξει ποδόσφαιρο για δύο χρόνια ακόμα και να μετά να ασχοληθεί με την προπονητική.Οι δηλώσεις του Γιάγια Τουρέ

«Θυμάμαι πως όταν ήμουν στην Ελλάδα και ο κόσμος μιλούσε για το πότε θα τελειώσει η καριέρα μου, δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος. Κάτι μου έλειπε. Θέλω εγώ να έχω τον έλεγχο της ζωής και της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας», ανέφερε σχετικά, ενώ για το πώς φαντάζεται τη συνέχεια της καριέρας του, είπε:

«Στο μυαλό μου θεωρώ ότι θα μπορώ να παίζω ακόμη ένα ή το πολύ δύο χρόνια ακόμη. Ακολούθως θέλω ν’ αφοσιωθώ στην οικογένεια μου και να ασχοληθώ μ’ άλλα πράγματα. Θέλω να είμαι περήφανος για μένα. Ως παίκτης ενίοτε σταματάς γιατί κάποιοι προσπαθούν να σε φρενάρουν. Δεν είναι δική σου επιθυμία. Είναι περίπλοκο. Θα μου άρεσε πολύ να επιστρέψω στην Αγγλία. Απλά θέλω να μου ξαναδοθεί η ευκαιρία. Εξαρτάται κι από την ποιότητα της ομάδας και τους στόχους της. Θα δούμε, γιατί στην Ευρώπη κοιτούν περίεργα τις ηλικίες. Δεν θέλω να αυτοπροταθώ».

Για το τι σκέφτεται να κάνει όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο, είπε: «Σκέφτομαι να ξεκινήσω προπονητικά μαθήματα. Το ποδόσφαιρο είναι όλη μου η ζωή και θέλω να αποτελώ μέλος του».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ