Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις LIVE: Ψάχνουν «ανάσα» οι Πειραιώτες.


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τη Ζαλγκίρις για την 8η αγωνιστική της Euroleague. Από τέσσερις συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι Πειραιώτες που «καίγονται» για τη νίκη. Στο 2-5 το ρεκόρ τους στην κατάταξη, με τους Λιθουανούς να έχουν αντίστοιχα 3 νίκες και 4 ήττες.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει άσχημα τη σεζόν στη Euroleague και πλέον ψάχνει νίκη “ανάσα” κόντρα στη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ, για να μη μείνει από νωρίς στις τελευταίες θέσεις της κατάταξης.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν όμως τον… κακό τους δαίμονα τα τελευταία χρόνια, καθώς οι Λιθουανοί έχουν 7 νίκες στα τελευταία 8 παιχνίδια τους κόντρα στους “ερυθρόλευκους”, εντός και εκτός έδρας. Παρακολουθήστε LIVE το Ολυμπιακός – Ζαλγκίρις από το Newsit.gr

 

 

 

Ο Ολυμπιακός θέλει να αποφύγει μία τρίτη σερί ήττα εντός έδρας -ηττήθηκε από Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ- και να επιστρέψει στις νίκες αφού μετά το νικηφόρο πέρασμα από την έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην 5η αγωνιστική δεν έχει γευτεί ξανά τη χαρά μιας επιτυχίας. Ο Κεστούτις Κεμζούρα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, αφού Γιώργος Πρίντεζης και Γουίλ Ριντ ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις που έιχαν μετά το φιλικό τον Ιωνικό Νίκαιας, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Λιθουανός φόργουορντ Μιντάουγκας Κουζμίνσκας και εκτός ομάδας έχει τεθεί ο Γουέιντ Μπόλντγουιν.

Στον αντίποδα η Ζαλγκίρις έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της φέτος. Από την εντός έδρας νίκη με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας και την εκτός έδρας επικράτηση κόντρα στη Φενέρμπαχτσε στην Πόλη βίωσε ήττες από την Ζενίτ στο Κάουνας και τη Βιλερμπάν στη Γαλλία. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάντως έχει εξαιρετική παράδοση στο ΣΕΦ, το οποίο γνωρίζει άριστα και ο πρώην “ερυθρόλευκος” σέντερ Ζακ ΛεΝτέι.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ