Εξελίξεις για την επιστολή του Ολυμπιακού. Ανακοίνωσε συνάντηση ο Αυγενάκης

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας την παρέμβασή του για τη διαφθορά στην ΕΠΟ και εκείνος ενημέρωσε για επικείμενη συνάντησή του με την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Με επιστολή του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Ολυμπιακός “απειλεί” με αποχώρηση από το ελληνικό πρωτάθλημα, λόγω της κόντρας του με την ΕΠΟ, οδηγώντας σε άμεσες εξελίξεις.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση από την πλευρά του υφυπουργού, μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα από το Κατάρ, θα υπάρξει συνάντηση με την πλευρά των Πειραιωτών για συζητηθεί περαιτέρω το θέμα. Η ενημέρωση Αυγενάκη για Ολυμπιακό

«Επιβεβαιώνουμε ότι παραλάβαμε πολυσέλιδη επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, η οποία θέτει “σειρά ζητημάτων που προκύπτουν από τη λειτουργία της ΕΠΟ και αφορούν στην αξιοπιστία του ελληνικού ποδοσφαίρου και των εγχώριων διοργανώσεων, όπου τα φαινόμενα αναξιοκρατίας και οργανωμένης διαφθοράς κυριαρχούν”.

Αιτείται από τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, να δεχθεί τους εκπροσώπους της ΠΑΕ Ολυμπιακός, “όσο το δυνατόν πιο γρήγορα προκειμένου να θέσουμε υπόψη σας όλα τα στοιχεία που τεκμηριώνουν τα όσα ανωτέρως λεπτομερώς σας παραθέσαμε”.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί μετά την επιστροφή του Υφυπουργού Αθλητισμού από το Κατάρ, όπου θα πραγματοποιήσει προγραμματισμένη επίσκεψη την επόμενη εβδομάδα».

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ