Τσιτσιπάς: «Σκότωσε» Φέντερερ, διέλυσε και το Twitter.


Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια ιστορική νίκη απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ και το ελληνικό Twitter βρήκε το… αγαπημένο του θέμα συζήτησης για σήμερα!

Ποιος να του το’ λεγε όταν ως πιτσιρικάς έβλεπε αυτόν τον τεράστιο τενίστα, τον Ρότζερ Φέντερερ, πως θα ερχόταν η μέρα που θα τον απέκλειε στο ATP Finals! Όσο και να πίστευε στον εαυτό του ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ίσως και να έλεγε… τρελό εκείνον που θα του έβαζε αυτό το σενάριο στο τραπέζι!

Κι όμως συνέβη. Και μάλιστα δίκαια και καθαρά, με 2-0 σετ και με μια εμφάνιση παγκόσμιας κλάσης, χωρίς να αφήνει περιθώρια στον Ελβετό super star του παγκόσμιου τένις.

Click4more: “Γουρλής” ο Μητσοτάκης – Είδε από κοντά την μεγάλη πρόκριση του Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έπαιξε το τένις της ζωής του κι ετοιμάζεται αύριο (σ.σ. Κυριακή 17.11.2019 και 20:00 ώρα Ελλάδας) για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο έναν εκ των Ντομινίκ Τιμ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, το άλλο ζευγάρι των ημιτελικών.

Το συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε φυσικά το απόλυτο θέμα συζήτησης και στο Twitter, με τα σχόλια για τον 21χρονο Έλληνα τενίστα να είναι, φυσικά, αποθεωτικά!Τσιτσιπάς – Δείτε μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις

Τσιτσιπάς

Καθαρά και δίκαια 2-0 σετ ο Τσιτσιπάς!

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε αποκρούοντας το break point του Φέντερερ στο πρώτο γκέιμ και στη συνέχεια έκανε μπρέικ εκείνος στον Ελβετό, το οποίο του έδωσε ένα προβάδισμα που κράτησε ως το τέλος του σετ παρ’ ότι στο 7ο γκέιμ ο Φέντερερ προηγήθηκε με 0-40, αλλά ο Στεφ βρήκε τον τρόπο να επιστρέψει και εν συνεχεία να πάρει το σετ -με 6-3 γκέιμ- και να προηγηθεί με 1-0.

Click4more: Δείτε εδώ το live του συγκλονιστικού αγώνα

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε όπως και το πρώτο, με break του Τσιτσιπά νωρίς δηλαδή, το οποίο όμως στη συνέχεια απαντήθηκε από τον Φέντερερ για το 2-2 στα γκέιμ. Ο Στέφανος όμως έκανε εκ νέου break στο σερβίς του Ελβετού και εκεί φάνηκε ότι η πλάστιγγα έγειρε ολοκληρωτικά προς τη μεριά του Έλληνα τενίστα ο οποίος εντέλει επικράτησε και στο δεύτερο σετ με 6-4 και πήρε τη μεγάλη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Φωτογραφίες: Reuters.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ