Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Είμαι πλήρης από το κομμάτι που λέγεται οικογένεια» (Photos)


Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου καταφέρνει και συνδυάζει μητρότητα και δουλειά.

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια της, για τον θηλασμό, αλλά και για το αν κλονίστηκαν οι ισορροπίες στη σχέση με τον σύζυγό της με τον ερχομό των παιδιών.

-Κάνεις μια δύσκολη δουλειά, ενώ παράλληλα έχεις να μεγαλώσεις και δύο παιδιά.

«Δεν είναι καθόλου εύκολη η δουλειά αυτή. Θα μπορούσα να είμαι πολύ καλύτερη μαμά, θέλω να ακούω πάντα τις ανάγκες των παιδιών μου, αλλά δυστυχώς μου είναι αδύνατο να είμαι εκεί κάθε φορά που η Λυδία μου με ζητάει – κι αυτό με κάνει να νιώθω πολύ άσχημα. Η δεύτερη κόρη μου είναι 10 μηνών, τη θηλάζω ακόμα. Είμαι πλήρης από το κομμάτι που λέγεται οικογένεια».

-Ο θηλασμός είναι πολύ σημαντικός, δεν το κάνουν εύκολα όλες οι γυναίκες.

«Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό, μία φορά το έκανα κι έπεσαν να με… φάνε. Έχω πάρει την απόφαση για τον εαυτό μου, γιατί θεωρώ ότι είναι δικαίωμα του παιδιού μου, από τη φύση ερχόμενο. Δεν με κουράζει, μου αρέσει πάρα πολύ. Έχω σκεφτεί τρίτο παιδάκι, το θέλω πάρα πολύ, αλλά δεν θα το κάνω, έχω καταλήξει».

-Γιατί;

«Οι λόγοι είναι απλοί… Αρχικά, θέλω να χαρώ τη Λυδία, γιατί τη μικρή τη χαίρομαι τώρα, οπότε η Λυδία έχει πάρει δεύτερη θέση, ενώ είναι η πρώτη. Έπειτα πρέπει να χαρώ και τον άντρα μου, που ήταν ο πρώτος και τώρα έχει πάρει τρίτη θέση. Τον άντρα μου τον είχα καλομαθημένο, πάρα πολύ, τώρα του λείπω και μου λείπει κι εμένα. Οφείλω να είμαι σωστή δίπλα στον άντρα που με έχει επιλέξει ανάμεσα σε τόσες γυναίκες. Ο άντρας μου θα μπορούσε να έχει όποια γυναίκα ήθελε κι εκείνος επέλεξε εμένα, οπότε οφείλω να τον έχω στα «ώπα-ώπα».

-Από την πλευρά του ισχύει το ίδιο;

«Αυτό θα σ» το πει εκείνος, αλλά φαντάζομαι ότι και από την πλευρά του ισχύει το ίδιο. Με προσέχει, με αγαπάει, κάνει πολλή υπομονή, κάνει το πρώτο βήμα πια… Είμαστε σε μια φάση της σχέση μας που είναι συγκλονιστικά ωραία».

– Ο ερχομός ενός παιδιού στην οικογένεια κλονίζει τις ισορροπίες του ζευγαριού, αλλάζουν τα δεδομένα. Δεν σας συνέβη αυτό;

«Συνέβη και στο δικό μας σπίτι αυτό που λες και όποιος λέει ότι δεν έχει τέτοια προβλήματα λέει ψέματα, το καλύπτει. Εννοείται ότι είναι πολύ δύσκολο να κρατηθεί η ισορροπία με το σύντροφο σου.

– Στον ερχομό του δεύτερου παιδιού τα πράγματα δυσκολεύουν περισσότερο;

«Δεν το καταλαβαίνουν αυτοί που δεν έχουν παιδιά, αλλά το τέταρτο μέλος, ο ερχομός του δεύτερου παιδιού φέρνει την ισορροπία στο σπίτι. Σ» εμάς ήρθε ισορροπία. Η Λυδία είναι φανταστική με την αδελφή της», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ