Εθνική Ελλάδας: Επικό. Έγινε θέμα στη Φινλανδία ο… Εθνικάρας – video


Η Εθνική Ελλάδας «λύγισε» με ανατροπή τη Φινλανδία στο ΟΑΚΑ για τα προκριματικά του Euro 2020, αλλά για την φινλανδική τηλεόραση την παράσταση έκλεψε ο Γιάννης Ματζουράνης, γνωστός και ως… Εθνικάρας.

Είναι αδιαμφισβήτητα ο πιο αναγνωρίσιμος οπαδός της Εθνικής Ελλάδας, αλλά πλέον η φήμη του έφθασε μέχρι τη Φινλανδία, μετά τη “μονομαχία” των δύο ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020 στο ΟΑΚΑ.

Ο λόγος για τον Γιάννη Ματζουράνη, γνωστό και ως “Εθνικάρα”, ο οποίος και εντυπωσίασε ρεπόρτερ της φινλανδικής τηλεόρασης, με τη χαρακτηριστική φωνή του.

Έγινε έτσι θέμα στη σκανδιναβική χώρα, με το beta.is.fi να αναφέρει: «Ακούσατε την τρομερή κραυγή κατά την διάρκεια του ματς; Η φασαρία από την μετάδοση προήλθε από έναν γνωστό Έλληνα οπαδό. Ο τηλεσχολιαστής του αγώνα αναφέρθηκε στις κραυγές ενός οπαδού που προσπαθούσε να ενθαρρύνει την εθνική Ελλάδας με την φωνή του να θυμίζει όπερα. Πρόκειται για τον Γιάννη Ματζουράνη, ο οποίος είναι cult φιγούρα στην Ελλάδα και είναι γνωστός ως Εθνικάρας». Το δε video έγινε viral στη Φινλανδία.Ο “Εθνικάρας” στη φινλανδική τηλεόραση


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ