Τσιτσιπάς: Η mini movie της ATP για τη θριαμβευτική του χρονιά. video


“Έτρεξε” με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο χώρο του παγκόσμιου τένις, κατάφερε να νικήσει τους κορυφαίους και να κλείσει τη χρονιά με την κατάκτηση του ATP Finals. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μια ζηλευτή πορεία μέσα στο 2019 και ανάγκασε την ATP να την “μεταφέρει” σε ένα video.

Σκληρή δουλειά και τόνοι ιδρώτα, μέρα με τη μέρα, μήνα με τον μήνα! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε μεγάλο αγώνα μέσα στο 2019 και κατάφερε να μπει στην ελίτ του παγκόσμιου τένις, με την κατάκτηση του ATP Finals.

Πέρυσι τέτοιον καιρό, ο Τσιτσιπάς αγωνιζόταν μαζί με τους συνομήλικούς του, κατακτώντας το NextGen ATP Finals του Μιλάνου. 12 μήνες μετά και στα 21 του χρόνια, ο Έλληνας τενίστας βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, έχει κερδίσει όλους τους μεγάλους του ανταγωνιστές.

Τσιτσιπάς: “Υπέταξε” όλο το top10 στα 21 του χρόνια!

Μια χρονιά που ξεκίνησε ιδανικά με τον 2ο τίτλο στην καριέρα του, στο Open της Μασσαλίας, την πρόκριση στα ημιτελικά του Australian Open την κούπα στο Εστορίλ, αλλά και την ήττα στον τελικό της Μαδρίτης.

Το… ταξίδι του “στράβωσε” με τους πρόωρους αποκλεισμούς σε Wimbledon και US Open, αλλά τελείωσε θριαμβευτικά στην “O2 Arena” του Λονδίνου, με την κατάκτηση της κούπας των ATP Finals. Στο ενδιάμεσο, έφτασε στον τελικό της Κίνας, αλλά και στα ημιτελικά του Masters στη Σανγκάη.

Ο Τσιτσιπάς απασχολεί την παγκόσμια αθλητική κοινότητα και η ATP δημιούργησε ένα εκπληκτικό video με την παρουσία του από το Μιλάνο στο Λονδίνο. 


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ