«Πυρά» από τον ξένο Τύπο προς τον… εξαφανισμένο Μήτρογλου.


Ο Κώστας Μήτρογλου εμφανίστηκε “ζεστός” στις πρώτες του παρουσίες στην Αϊντχόφεν, αλλά έχει δύο μήνες να σκοράρει, κάτι που έφερε την έντονη κριτική του Τύπου.

Ο Κώστας Μήτρογλου χαρακτηρίζεται “εξαφανισμένος από τα ραντάρ” αφού έχει να σκοράρει για την Αϊντχόφεν από τον Σεπτέμβριο (2 στο Europa League και 1 στην Eredivisie).

“Ως αποτυχία στη Μασσαλία, ο Μήτρογλου βρήκε “καταφύγιο” στην Γαλατασαράι, όμως, έπειτα από έξι μήνες οι Τούρκοι κατάλαβαν πως δεν γινόταν να συνεχιστεί η συνεργασία τους.

Η Αϊντχόφεν τον απέκτησε με τη μορφή δανεισμού και ο Μήτρογλου βρίσκεται στην Ολλανδία έπειτα από τις Γερμανία, Ελλάδα, Αγγλία, Πορτογαλία, Γαλλία και Τουρκία. Σκόραρε δυο φορές στα πρώτα τρία επίσημα ματς, δέχθηκε αρκετά κολακευτικά σχόλια, όμως, δεν έχει σκοράρει από τον Σεπτέμβριο” αναφέρει το γαλλικό “footmercato”, προδιαγράφοντας το τέλος και αυτής της… εμπειρίας για τον Έλληνα επιθετικό.

Μάλιστα, το γαλλικό Μέσο επικαλέστηκε δημοσίευμα της ολλανδικής “BD.nl”, αναφέροντας πως ο “Μητρο-γκόλ” μπήκε -μαζί με τους Αφελάι (Στόουκ), Μπρούμα (Λειψία), Μποσκαλί (Νις) και Μπάουμγκαρτλ (Στουτγκάρδη)- στη λίστα με τις αποτυχημένες μετεγγραφές της ομάδας. “Αν δεν αντιστραφεί η κατάσταση, ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται και στις αποτυχημένες επιλογές του τεχνικού διευθυντή της PSV, Τζον ντε Γιόνγκ” αναφέρεται.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ