ΑΣΟΕΕ: Κατέλαβαν ξανά το υπόγειο. «Το στέκι θα είναι πάντα δικό μας»

Αναρχικοί κατέλαβαν ξανά το υπόγειο της ΑΣΟΕΕ, όπου πριν από μερικές εβδομάδες είχε γίνει η επιχείρηση της αστυνομίας και είχαν βρεθεί μπουκάλια, κοντάρια, κράνη κι άλλα αντικείμενα.

Δεν έχουν περάσει παρά 10 μέρες από την επιχείρηση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ, που έφερε το πενθήμερο λουκέτο στη σχολή και το υπόγειο του Οικονομικού Πανεπιστημίου «επέστρεψε» στα χέρια αναρχικών ομάδων.

Click4more: Πόλεμος! Casus belli για τον Ρουβίκωνα το τελεσίγραφο Χρυσοχοΐδη! Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. για τις εκκενώσεις καταλήψεων

Το ανακοίνωσαν οι ίδιοι με κείμενο που ανέβασαν στο indymedia, κάνοντας επίσης επίθεση στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ, Εμμανουήλ Γιακουμάκη. Κατηγορούν μάλιστα τις αστυνομικές αρχές πως σε συνεργασία με τις πρυτανικές αρχές, έκλεψαν (!) υπολογιστή που βρισκόταν σε δεύτερο χώρο του «στεκιού», ο οποίος δεν είχε εκκενωθεί.

Όπως λένε, από την πρώτη μέρα που άνοιξε ξανά η ΑΣΟΕΕ, μετά το λουκέτο μιας εβδομάδας, επανακατέλαβαν το υπόγειο και «εντατικοποιήσαμε ακόμη παραπάνω την παρουσία μας».

Στο κείμενό τους, μάλιστα, κάνουν και αναφορά στο τελεσίγραφο που έδωσε χθες ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σε όσους έχουν καταλάβει παράνομα κτίρια, να τα εκκενώσουν εντός 15 ημερών. «Θα είμαστε μόνιμα στα υπόγεια και στα αναχώματα του πολέμου απέναντι στο κράτος και πρυτανικές αρχές. Δεν απαντάμε σε τελεσίγραφα και οι καταλήψεις μας δεν έχουν ημερομηνία λήξης», καταλήγουν στο κείμενό τους.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here