Άγριες Μέλισσες: To spoiler της Ουρανίας θα σας αφήσει άφωνους! (Photos & Video)

Η Αμαλία Καβάλη, η οποία υποδύεται την Ουρανία στις Άγριες Μέλισσες μίλησε για τον ρόλο της και έδωσε και εκείνη με τη σειρά της το spoiler!

H Oυρανία από τις Άγριες Μέλισσες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και τόνισε αρχικά: «Λόγω του ρόλου μου πήγα σε μια μοδίστρα για να δω πώς δουλεύει. Οι Άγριες Μέλισσες είναι η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά. Είμαι οκτώ χρόνια ηθοποιός και δεν μου είχε γίνει ξανά πρόταση για τηλεόραση. Έμαθα από κάποιον γνωστό ότι γίνεται κάστινγκ, έκανα ένα αίτημα φιλίας στο facebook και μετά με πήραν τηλέφωνο»!

Και πρόσθεσε η Αμαλία Καβάλη στο The 2night show: «Η Ουρανία είναι ορφανή και ξεκίνησε να δουλεύει από ανάγκη, η σχέση της με χωριό είναι μια σχέση ισορροπίας. Από τη μία έχει επωφεληθεί από το χωριό, αλλά από την άλλη το φοβάται κιόλας. Ενώ είναι δυναμική, δεν θέλει να τα βάλει με το χωριό, είναι διπλωμάτισσα. Ο Κυριάκος είναι πολύ διαφορετικός από τους άλλους άντρες του χωριού, έχει μια ζωή τσιγγάνικη. Η Ουρανία έχει μαγευτεί μαζί του.»!

Τι ανέφερε για την εξέλιξη της σειράς; Η Ουρανία θα μάθει ότι ο Κυριάκος έχει παιδιά; Θα είναι μαζί του έως το τέλος;

Δείτε την gallery που ακολουθεί και όλα όσα αποκάλυψε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ