Άσπα Τσίνα: «Έχω έναν καρκίνο που τρώει τα κόκκαλα»


Η Άσπα Τσίνα αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

Καλεσμένη της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Άσπα Τσίνα, το βράδυ της Τρίτης, παραχωρώντας την πιο εξομολογητική της συνέντευξη.

Η τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή σε όλο το πανελλήνιο από τη συμμετοχή της στο «Fame Story», αποκάλυψε για πρώτη φορά πως δίνει τη δική της μάχη με μία σπάνια μορφή καρκίνου στο αίμα, το πολλαπλό μυέλωμα.

«Το πρόβλημα με την υγεία μου ξεκίνησε από έναν φρικτό πόνο στη μέση, ένιωσα ότι κόπηκα στα δύο. Κάθε μέρα ήμουν και χειρότερα.

Πάω κάνω μια μαγνητική η οποία δείχνει συμπιεστικά κατάγματα σε συγκεκριμένους σπονδύλους. Αυτά τα κατάγματα δικαιολογούνται σε έναν άνθρωπο που έχει πάθει τροχαίο. Εκεί παθαίνω ένα σοκ γιατί εγώ δεν είχα πέσει ποτέ για να έχω τέτοια κατάγματα.

Δεν μπορούσα να καθίσω, να πλυθώ, ένιωθα το σώμα μου διαλυμένο» είπε η Άσπα Τσίνα μιλώντας για την ασθένειά της.

Και πρόσθεσε: «Πριν βγει η διάγνωση εγώ γνώριζα ότι έχω κάτι πολύ σοβαρό. Μετά από ειδικές εξετάσεις έμαθα ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο. Έχω έναν αιματολογικό καρκίνο που λέγεται πολλαπλό μυέλωμα».

 

Η τραγουδίστρια δήλωσε στην Ελεονώρα Μελέτη: «Ένιωθα κούραση σωματική, είχα αναιμία, πόνους στη μέση, στα πόδια, στα χέρια, είχα νυχτερινούς πυρετούς και έβλεπα ότι δεν ήμουν καλά. Οι γιατροί μου είπαν ότι πρέπει να ξεκινήσω εντατική χημειοθεραπευτική αγωγή άμεσα προκειμένου να ανασταλεί η πορεία του νοσήματος.

Μου είπαν ότι είμαι τυχερή γιατί δεν μου έχει κάνει βλάβες στα νεφρά. Εγώ όμως πριν ξεκινήσω ήθελα να εκπληρώσω πρώτα το επαγγελματικό μου όνειρο. Ενημέρωσα τον Φοίβο και την εταιρεία για τον καρκίνο.

Οι άνθρωποι έπαθαν σοκ και μάλιστα στάθηκαν στο πλευρό μου. Γύρισα το βίντεο κλιπ 4 μέρες μετά τη διάγνωση για καρκίνο, πονούσα αλλά το ήθελα πολύ.

Είχα αιματοκρίτη 27 και γύρισα το βιντεοκλίπ γιατί ήταν κάτι που το ήθελα πολύ. Εν τω μεταξύ δεν ήθελα να πάρω παυσίπονα.

Έλεγα στον εαυτό μου: “Μπορείς Άσπα μου, θα τα καταφέρεις”. Κάναμε το βιντεοκλίπ και τη φωτογράφηση και τους ανθρώπους της εταιρείας μου, τους αγαπώ. Γιατί κατανόησαν αυτό που είμαι. Κατάλαβαν πως πρέπει να με εμπιστευτούν.».

 

Και υπογράμμισε η Άσπα Τσίνα: «Στον γιο μου είπα από την αρχή ότι έχω έναν σοβαρό καρκίνο που τρώει τα κόκαλα. Τον έβαλα μάλιστα να δει και βιντεάκι στο Ίντερνετ για να μπορέσει να καταλάβει το παιδί αυτό που συμβαίνει στη μητέρα του. Ενημέρωσα τη μητέρα μου αλλά και τον πρώην σύντροφό μου».

 

Πηγή: www.newsone.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ