Μπέσυ Μάλφα: «Η κόρη μου είναι συνάδελφος» (photos)


H Μπέσυ Μάλφα μίλησε για τη συνεργασία με την κόρη της, Νίκη Σκιαδαρέση.

Οι δυο τους παίζουν μαζί στη σειρά «Αν ήμουν πλούσιος» κι εκείνη μίλησε για τη συνεργασία τους. Ακόμη, αναφέρθηκε για τους ρόλους που ενσαρκώνει και πόσο την επηρεάζουν, ενώ παράλληλα περιέγραψε τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη.

-Πώς είναι να μπαίνετε κάθε φορά σε τόσο διαφορετικές ψυχοσύνθεσης γυναικών;


«Όλοι έχουμε πολλές προσωπικότητες και μπορούμε να είμαστε -ανάλογα με τις καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω μας- πολλοί άνθρωποι και διαφορετικοί. Εγώ ως γυναίκα αισθάνομαι ότι έρχομαι, σε κάθε ρόλο που ενσαρκώνω, να δικαιολογήσω το χαρακτήρα τον οποίο υποδύομαι. Να βρω την αλήθεια του, όποια κι αν είναι αυτή. Είναι δύσκολο»

-Σας επηρεάζει συναισθηματικά;

«Δεν σας κρύβω πως ναι. Και οι τρεις δια­φορετικές γυναίκες που παίζω φέτος, είναι μεγάλη συναισθηματική πρόκληση».

-Πάντα ερμηνεύετε πολύ ενδιαφέροντες γυναικείους ρόλους. Επιλογή;


«Καθαρή επιλογή, βαριέμαι πολύ εύκολα και χαίρομαι πολύ που τις ερμηνεύω, γιατί οι εσωτερικές φωνές αυτών των γυναικών δεν ακούγονται ποτέ. Μου αρέσει να ακούω τους ανθρώπους-ρόλους, τους παρατηρώ, βιώνω αυτά που λένε, χαρακώνομαι πίσω από αυτά. Τα ζω, δεν σας το κρύβω».

-Πώς είναι η συνεργασία με τον Αλέξαν­δρο Μπουρδούμη;

«Έχουμε δέσει ωραία από την πρώτη στιγ­μή. Δεν είχαμε ξαναπαίξει μαζί. Τον εκτιμώ βαθιά, θεωρώ ότι είναι από τους πιο ταλα­ντούχους ηθοποιούς που υπάρχουν, από όλες τις γενιές! Είναι ένας άνθρωπος που μπαινοβγαίνει από το δράμα στην κωμωδία. Το θεωρώ πολύ σημαντικό να κατέχεις αυτή την ισορροπία, στο λεπτό σχοινί… Κι αυτό μου αρέσει πολύ που το συναντώ σε έναν άνθρωπο να το χρησιμοποιεί στη δουλειά του. Με συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός του».

Μπέσυ Μάλφα

-Παίζετε με την κόρη σας στη σειρά. Είναι συνάδελφος ή εσείς είστε μαμά;

«Είναι συνάδελφος. Είναι από πολύ μικρά συνάδελφοι και τα δυο παιδιά. Χαίρομαι που και τα παιδιά μου το προσπάθησαν και εί­ναι συγκινητικό, όμορφο, μου προκαλεί μια ευφορία. Μου αρέσει που κάνουν αυτό που θέλουν! Έχουν δει και τις ευκολίες και τις δυσκολίες και κάνουν αυτό που πιστεύουν. Αυτό μου δείχνει έναν τσαμπουκά εμένα και μου αρέσει», είπε στον Τηλεθεατή.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ