Μαρία Αλιφέρη: «Έχει αλλάξει όλη η ελληνική πραγματικότητα, άρα και η τηλεόραση» (photos)

Η Μαρία Αλιφέρη επέστρεψε στην τηλεόραση μετά από πολλά χρόνια απουσίας μέσα από τη σειρά του ALPHA «Σπίτι είναι» και μίλησε για την αλλαγμένη τηλεόραση.

Η ηθοποιός εξηγεί τους λόγους που απείχε από τη μικρή οθόνη, ενώ αναφέρεται στο ρόλο της Ζωίτσας αλλά και στη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη. Παράλληλα, εξήγησε γιατί πιστεύει πως έχει αλλάξει η δουλειά στην μικρή οθόνη και τα λεγόμενά της έχουν ενδιαφέρον.

Επιστροφή στην τηλεόραση με πρωταγωνιστικό ρόλο ύστερα από αρκετά χρόνια απουσίας. Γιατί μείνατε τόσο καιρό εκτός;

«Την τηλεόραση την αγαπώ και τη σέβομαι. Όλο αυτό το διάστημα έκανα θέατρο, που είναι ο ερωτάς μου. Για να κάνω πάλι κάτι, χρειάζονταν πολλές συγκυρίες: ένα ωραίο κείμενο, ωραίοι συνάδελφοι, μια σοβαρή παραγωγή…».

Πείτε μας δυο λόγια για τη Ζωίτσα…

«Είναι η πρώην πεθερά του Σωτήρη, η οποία είναι η κλασική Ελληνίδα πεθερά, δηλαδή αγαπά τον γαμπρό της, ας είναι και πρώην, και είναι καταπιεστική στην κόρη της. Αδυναμία είναι ο γαμπρός, σε όλα έχει δίκιο αυτός. Μου αρέσει που δεν είναι απλώς μια πεθερά φωνακλού, δεν είναι η… παρατημένη πεθερά. Θέλει να έχει την προσωπική της ζωή, έχει και την κρυφή της ζωή, που αποκαλύπτεται κάποια στιγμή».

Μαρία Αλιφέρη: «Έχει αλλάξει όλη η ελληνική πραγματικότητα, άρα και η τηλεόραση»

Πώς είναι η συνεργασία σας με τον Αλέξανδρο Λογοθέτη;

«Δεν είχαμε συνεργαστεί ξανά. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα. Ταλαντούχος, ωραίος άνθρωπος, σεμνός καλλιτέχνης. Η γνωριμία μου μαζί του ήταν μια αποκάλυψη για μένα. Ολοι οι συνάδελφοι είναι μια ευτυχής συγκυρία».

Πόσο έχει αλλάξει η δουλειά στην τηλεόραση από παλιά που ήσασταν στη δημόσια τηλεόραση έως σήμερα;

«Έχει αλλάξει όλη η ελληνική πραγματικότητα, άρα και η τηλεόραση, που είναι ένας καθρέφτης της, μπαίνει σε αυτό το χωράφι. Τα πράγματα είναι πιο απρόσωπα, πιο τυπικά, πιο διεκπεραιωτικά. Πέραν βέβαια σπανίων περιπτώσεων, που πάντα και ευτυχώς υπάρχουν. Τότε είχαμε πιο πολλή συνεργασία μεταξύ μας, ήταν πιο πολύ το πάθος. Σήμερα είναι και διαφορετικές οι οικονομικές συνθήκες», είπε στο Τηλέραμα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ