Κακοκαιρία Γηρυόνης: Πιο αργά θα ανοίξουν τη Δευτέρα (25/11) τα σχολεία σε περιοχές της Αττικής


Αργότερα θα ανοίξουν το πρωί της Δευτέρας (25/11), τα σχολεία σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας θα ανοίξουν τα σχολεία του δήμου Αλίμου, εξαιτίας της κακοκαιρίας Γηρυόνης.

Η απόφαση αυτή πάρθηκε για προληπτικούς λόγους ενόψει των ακραίων καιρικών φαινομένων που αναμένεται να φέρει η κακοκαιρία.

Σε ανάρτησή του στο Facebook ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, αναφέρει ότι «ισχύει για όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο)»

Η ανάρτηση του δημάρχου Αλίμου:

«Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της ΕΜΥ, η έντονη κακοκαιρία αναμένεται να πλήξει την περιοχή μας τις πρώτες πρωινές ώρες (ξημερώματα Δευτέρας 25.11.2019). Κατά συνέπεια, και για λόγους πρόληψης, τα σχολεία του Δήμου Αλίμου αύριο Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019 θα ανοίξουν στις 10 το πρωί, κατόπιν σχετικής Απόφασης του Δήμου, εν όψει των αναμενόμενων σοβαρών καιρικών φαινομένων.

Το μέτρο αυτό ισχύει για όλα τα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά), όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο). Οι Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί θα ανοίξουν κανονικά, συστήνουμε όμως στους γονείς να μην φέρουν τα παιδιά τους πριν τις 10 το πρωί.

Υπενθυμίζουμε σε όλους τους πολίτες να λάβουν τα απαραίτητα ατομικά μέτρα αυτοπροστασίας για τους ίδιους και τις κατοικίες τους, τα οποία αναλυτικά μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Αλίμου: http://www.alimos.gov.gr/dimofili/politiki-prostasia/

Σας ευχαριστούμε πολύ».

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ