Αντίρριο: Ολονύχτια μάχη με τον «μανιασμένο» καιρό για να βρεθεί ο 2ος επιβάτης του σκάφους – video

Όλη τη νύχτα συνεχίστηκε το «θρίλερ» του εντοπισμού του δεύτερου άνδρα που επέβαινε στο σκάφος που αναποδογύρισε την Κυριακή (24.11.2019)

Το σκάφος βούλιαξε στο Αντίρριο την ώρα που στην περιοχή έπνεαν ισχυροί άνεμοι 7-8 μποφόρ, και σε αυτό επέβαιναν δύο Γάλλοι.

Στο σημείο όπου έλαβε χώρα το συμβάν είναι σε εξέλιξη από την Κυριακή το βράδυ επιχείρηση Λιμενικού και Πυροσβεστικής και της αστυνομίας με τον Περιφερειάρχη κ. Γεωργακόπουλο να συμμετέχει στις έρευνες.

Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλευσαν το έργο των ανδρών του λιμενικού σώματος και της πυροσβεστικής για να ανασύρουν την σωρό του ενός άνδρα πολυ κοντά στο σκάφος.

Το άλλο άτομο δεν έχει εντοπιστεί ακόμα με αποτέλεσμα οι έρευνες να συνεχίζονται.

Το σημείο επισκέφθηκε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Φαρμάκης και ο δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γκίζας όπου ενημερώθηκαν για το τραγικό ατύχημα. Παρών από την πρώτη στιγμή ήταν και ο πρόεδρος της κοινότητας Αντιρρίου κ. Παπαδόπουλος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το σκάφος είχε δέσει στην περιοχή της Μακύνειας και λόγω των καιρικών συνθηκών επιχείρησε να φτάσει σε ασφαλές σημείο με προορισμό την Ναύπακτο χωρίς ωστόσο αυτό να επιβεβαιώνεται. Λίγο μετά της 8 το βράδυ έδωσε sos και στην συνέχεια άρχισε η επιχείρηση για να εντοπιστούν τα δύο άτομα.

Πηγή: www.newsit.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ