Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μαθαίνει το μυστικό (photos)

H «Λενιώ» μαθαίνει το μεγάλο μυστικό και οι τηλεθεατές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα μείνουν έκπληκτοι.

Ο Μιλτιάδης καταφέρνει τελευταία στιγμή να σώσει τη Βιολέτα από την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε και οι δυο τους έρχονται πιο κοντά.

Παράλληλα, ο Δούκας προσπαθεί να βρει λύσεις για να πουλήσει η Ελένη τα χωράφια της και να μη ναυαγήσουν τα σχέδια του για τη βιομηχανική ζώνη. Στο ίδιο μοτίβο, ο Κυπραίος το παίζει σε διπλό ταμπλό.

Από τη μία βοηθάει την Ελένη να κρατήσει το βίος της και από την άλλη της βάζει ο ίδιος τρικλοποδιές. Εν τω μεταξύ, ο Λάμπρος, μην αντέχοντας την απαξιωτική συμπεριφορά της Ελένης απέναντι του, αποφασίζει να της αποκαλύψει τον λόγο για τον οποίο δεν διέλυσε τον γάμο του, θέλει, όμως, να βρει το κουράγιο να κάνει κάτι τέτοιο, καθώς γνωρίζει πως η αποκάλυψη του μεγάλου μυστικού θα την ταράξει πολύ.

H «Λενιώ» μαθαίνει το μεγάλο μυστικό και οι τηλεθεατές της σειράς «Άγριες Μέλισσες» θα μείνουν έκπληκτοι.

Τελικά, οι δυο τους συναντιούνται και η Ελένη μαθαίνει τον λόγο για τον οποίο στερήθηκε όλα αυτά τα χρόνια την αγάπη του άντρα που αγάπησε και έρχεται αντιμέτωπη με τη μοίρα της.

Από την άλλη, ο Νέστορας αιφνιδιάζει τη Μυρσίνη μπροστά σε όλους για την επίσκεψη της στο σπίτι του και η σχέση της με τον Κυπραίο κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Την επόμενη μέρα η Ανέτ είναι αποφασισμένη να μάθει αν ο Δούκας άλλαξε τη διαθήκη του πατέρα τους και μαζί με την Αγορίτσα προσπαθούν να βρουν τον συμβολαιογράφο που μπορεί να τους αποκαλύψει την αλήθεια.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ