Κακοκαιρία: Σε ποια διόδια είναι ελεύθερη η διέλευση


Πραγματοποιήθηκε αυτοψία του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή και του Γενικού Γραμματέα Υποδομών, Γιώργου Καραγιάννη, στο 60ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου, όπου και επέβλεψαν τη διαδικασία αποκατάστασης της κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου.

Λίγο αργότερα, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής -μετά από αυτοψία στην περιοχή της Κινέτας που επλήγη από τον «Γηρυόνη»- έλαβε την απόφαση για ελεύθερα διόδια.

Με εντολή του υπουργού οι πολίτες δεν θα καταβάλουν το αντίτιμο των διοδίων στους σταθμούς της Ελευσίνας και των Αγίων Θεοδώρων μέχρι να αποκατασταθεί η λειτουργία του αυτοκινητόδρομου.

E.O. Κορίνθου – Πατρών: Σε απόγνωση οι οδηγοί – Ουρές χιλιομέτρων (vid)

Απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς που έχουν εγκλωβιστεί στην εθνική οδό Κορίνθου-Πατρών, περισσότερες από 6 ώρες

Η κατολίσθηση στην περιοχή της Κινέτας έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων.

Σε απόγνωση βρίσκονται και οι επαγγελματίες οδηγοί που παραμένουν καθηλωμένοι με τα φορτηγά τους στο συγκεκριμένο σημείο για πάνω από 8 ώρες, μεταφέροντας μάλιστα ευπαθή προϊόντα.

Όπως είπαν, ξεκίνησαν από τα ξημερώματα για να μεταφέρουν προϊόντα στην Πελοπόννησο και τώρα βράδιασε και παραμένουν ακόμη εκεί, σύμφωνα με το tempo24.news.

Πηγή


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ