Αλέξανδρος Λογοθέτης: Δεν θα πιστεύεις ποια πρωταγωνίστρια είναι η γυναίκα του (Photos)


Τον Αλέξανδρο Λογοθέτη γνωρίσαμε πρώτη φορά τηλεοπτικά μέσα από την εξαιρετική ερμηνεία του στη σειρά “Το Νησί”, ενώ τη φετινή τηλεοπτική σεζόν πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Alpha “Σπίτι είναι”

Γνωρίζαμε ότι είναι γιος του Ηλία Λογοθέτη, ότι είναι παντρεμένος κι έχει λατρεία στον γιο του.

Αυτό όμως που δεν ξέραμε είναι ότι η γυναίκα του είναι ηθοποιός και μάλιστα φέτος πρωταγωνιστεί κι εκείνη σε σειρά του Alpha, στο “Κρατάς μυστικό”.

“Τώρα που έχω κι εγώ παιδί προσπαθώ να δουλεύω λιγότερο, για να μπορώ να το βλέπω περισσότερο. Ασχολούμαι με το γιο μου, αλλά όπως και να ´χει οι ώρες με τη μητέρα του, είναι περισσότερες.

Ζηλεύω λίγο, με την καλή έννοια, γιατί αρχίζω και το διακρίνω αυτό. Βλέπω ότι έχει ένα όμορφο δέσιμο με τη μητέρα του. Να σου δώσω να καταλάβεις, εκεί που άλλες χρονιές θα δούλευα σαν τρελός, από το πρωί μέχρι το βράδυ, τώρα δεν το κάνω”, είχε αναφέρει σε συνέντευξή του μιλώντας για τον γιο του ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή του σε εβδομαδιαίο περιοδικό είπε για τη γυναίκα του και αν μεταξύ τους υπάρχει ζήλια είπε:

“Δεν αφήνουμε περιθώριο να μπούμε στη διαδικασία ζήλιας, πρέπει ο άλλος να σου δώσει χώρο, να νιώσεις μεγάλη ανασφάλεια”.

Είναι η Ευσταθία Τσαπαρέλη


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ