Τότεναμ – Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το Λονδίνο. Περισσότεροι από 5.000 οπαδοί


Ο Ολυμπιακός δεν θα παίξει… μόνος του κόντρα στην Τότεναμ, στο “Tottenham Hotspur Stadium”. Δυναμικό “παρών” δίνουν οι φίλοι της ομάδας στο Λονδίνο.

Ένα έντονο… ερυθρόλευκο χρώμα έχει αποκτήσει το Λονδίνο, ενόψει του Τότεναμ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο Ολυμπιακός θα έχει μέσα στο “Tottenham Hotspur Stadium” ένα σημαντικό νούμερο υποστηρικτών του που ίσως και να αγγίζει τις 6.000.

Επίσημα, ο Ολυμπιακός έχει διαθέσει 3.200 εισιτήρια στους φίλους του, παίρνοντας μάλιστα αρνητική απάντηση από την Τότεναμ, για να πάρει περισσότερα.

Την ίδια στιγμή, οι “σπερς” έχουν ενημερώσει πως στο γήπεδο θα βρεθούν σχεδόν 6.000 Έλληνες οπαδοί των φιλοξενούμενων, οι οποίοι φέρονται να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια από την “πλευρά των Λονδρέζων.

Πάντως, οι άνθρωποι της Τότεναμ έχουν βγάλει οδηγία προς τους φίλους του Ολυμπιακού, που θα καθίσουν στη μεριά των Λονδρέζων, να μην φοράνε διακριτικά των φιλοξενούμενων.

Να αναφέρουμε πως όσοι φίλοι του Ολυμπιακού βρίσκονται στο Λονδίνο, θα συναντηθούν στις 16:00 στο «PICCADILY CIRCUS» με σκοπό να αναχωρήσουν μαζικά για το γήπεδο της Τότεναμ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ