Τότεναμ – Ολυμπιακός LIVE: Για την 5η αγωνιστική του Champions League


Μια πολύ δύσκολη «αποστολή» έχει ο Ολυμπιακός στην έδρα της Τότεναμ του… Ζοζέ Μουρίνιο. Οι «ερυθρόλευκοι» προσπαθούν να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση -τουλάχιστον- στο Europa League τη νέα χρονιά. Με νίκη, οι “σπερς” εξασφαλίζουν την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που έχει κάνει ήδη η Μπάγερν. Η ομάδα του Μαρτίνς καλείται να αφήσει στην… άκρη την «γκέλα» στη Νέα Σμύρνη, αλλά και το ντέρμπι κορυφής με τον ΠΑΟΚ που έρχεται. Στο άλλο ματς του ομίλου, οι Βαυαροί αγωνίζονται στην έδρα του Ερυθρού Αστέρα.

Ματς… τελικό δίνει ο Ολυμπιακός με την Τότεναμ στο Λονδίνο, με τους “ερυθρόλευκους” να θέλουν τη νίκη για να μείνουν “ζωντανοί” στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την “γκέλα” με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη για τη Superleague και θέλουν να αποδείξουν ότι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν ένα… άτυχοι περιστατικό, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ αλλά το έργο τους απέναντι στην Τότεναμ, στον πάγκο της οποίας θα κάνει ευρωπαϊκό ντεμπούτο σήμερα ο Ζοσέ Μουρίνιο, αναμένεται δύσκολο.

Βαθμολογικά, το ματς είναι κρίσιμο καθώς σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα διεκδικήσει μέχρι τέλους την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ενώ θα έχει το νου του και στο άλλο ματς όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου στο Βελιγράδι. Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν νίκη των Βαυαρών έτσι ώστε σε περίπτωση δικής του ήττας στο Λονδίνο να μην τεθούν νοκ άουτ όσον αφορά την 3η θέση του ομίλου που οδηγεί στο Europa League.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Γκεόργκι Καμπάκοφ από τη Βουλγαρία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μαργκαρίτοφ και Βαλκόφ, με 4ο τον Ποπόφ και στο VAR τους Ιταλούς Φάμπρι, Μάσα.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη του αγώνα

Σε 14 αγώνες, ο Ολυμπιακός μετρά μία νίκη, μια ισοπαλία και 12 ήττες. Σ’ αυτά τα παιχνίδια οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να σκοράρουν μόλις επτά φορές, ενώ έχουν δεχτεί 40 γκολ, δηλαδή δέχονται περίπου 2,9 γκολ ανά αγώνα.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, έχει αλλάξει άρδην εικόνα τα τελευταία χρόνια. Στις δύο τελευταίες του επισκέψεις στην Αγγλία δεν έχει ηττηθεί, έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από την Μπέρνλι (1-1) και νικήσει την Αρσεναλ (3-2). Επίσης στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις του στο νησί, είναι πολύ πιο επιθετικός, δεδομένου ότι έχει σκοράρει έξι φορές. Την πρώτη φορά που «βρήκε δίχτυα» ήταν το 2004 στην ήττα με 3-1 από τη Λίβερπουλ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ