Λαμία: Είδε στον δρόμο την κλέφτρα – To λάθος που την πρόδωσε

Πώς η κόρη αναγνώρισε την κλέφτρα, η οποία προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά βρέθηκε με χειροπέδες

Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη λέει η παροιμία και στην συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει γάντι, αφού μια ημέρα μετά την κλοπή, η κόρη του θύματος αναγνώρισε στο λαιμό γυναίκας Ρομά το μενταγιόν που είχε κάνει παραγγελία η ίδια για την μητέρα της.

Η κλοπή

Το πρωί της Κυριακής μια 39χρονη Ρομά μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας και είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι, και πήρε από το συρτάρι της 70 ευρώ, κοσμήματα, αλλά και μια χρυσή αλυσίδα με ένα μενταγιόν που είχε χαραγμένη την Αγ. Παρασκευή. Η ηλικιωμένη κάλεσε σε βοήθεια και αμέσως έτρεξε κοντά της η κόρη της που μένει στο ισόγειο, αλλά δυστυχώς η 39χρονη Ρομά είχε προλάβει να φύγει. Η αστυνομία που ενημερώθηκε άμεσα έκανε αναζητήσεις χωρίς ωστόσο να εντοπίσει την κλέφτρα.

Πρόσωπο με πρόσωπο

Την επόμενη ημέρα στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Κολοκοτρώνη η κόρη της ηλικιωμένης έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο με την 39χρονη Ρομά, η οποία έβγαινε από ένα κατάστημα. Η κόρη βλέπει το μενταγιόν στο λαιμό της κλέφτρας και το αναγνωρίζει, αφού ήταν αυτή που το είχε κάνει δώρο στη μητέρα της, έχοντας χαράξει επάνω του την Αγία Παρασκευή.

Η κόρη, παρά το αρχικό σοκ, διατήρησε την ψυχραιμία της και κάλεσε την αστυνομία. Η κλέφτρα κατάλαβε όμως ότι την ακολουθεί και προσπαθεί να ξεφύγει. Την ακολούθησε χωρίς να την χάσει από τα μάτια της, μέχρι που η 39χρονη έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

«Η γυναίκα μου αναγνώρισε στο λαιμό της 39χρονης το μενταγιόν της μητέρας της. Η γυναίκα Ρομά κατάλαβε ότι το βλέμμα της έπεσε πάνω στο μενταγιόν με την Αγ. Παρασκευή και εκεί άρχισε να τρέχει μέσα στα στενά της πόλης. Η γυναίκα μου κάλεσε αμέσως το «100» και ταυτόχρονα μιλούσε με τον Αξιωματικό Υπηρεσίας και την ακολουθούσε. Η Ρομά άρχισε να τρέχει και να αλλάζει συνεχώς κατεύθυνση προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της. Η γυναίκα μου όμως κατάφερε να την ακολουθήσει, δίνοντας συνεχώς το στίγμα της, ώσπου μέσα σε λίγα λεπτά, η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. την περικύκλωσε και την συνέλαβε. Συγχαρητήρια στην Ασφάλεια Λαμίας και τον Αξιωματικό Υπηρεσίας που συντόνισε με επιτυχία την όλη επιχείρηση και φυσικά συγχαρητήρια στους αφανείς ήρωες, τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ. που για ακόμη μια φορά έδρασαν άμεσα και άκρως επιτυχημένα….», ανέφερε ο σύζυγος της γυναίκας.

Σημειώνεται ότι τα κλοπιμαία βρέθηκαν και επεστράφησαν στην παθούσα, ενώ η 39χρονη έχει απασχολήσει και στο παρελθόν πολλές φορές τις Αρχές για κλοπές και παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: lamiareport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here