Champions League LIVE: Η 5η αγωνιστική των ομίλων


Δύο πολύ “δυνατά” ματς κι ένα παιχνίδι με τεράστιο ελληνικό ενδιαφέρον “λάμπουν” στο σημερινό πρόγραμμα των ομίλων του Champions League. Ρεάλ Μαδρίτης – Παρί Σεν Ζερμέν και Γιουβέντους – Ατλέτικο Μαδρίτης ξεχωρίζουν στο “μενού” της Τρίτης για την 5η αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται στο Λονδίνο, αλλά την ίδια ώρα έχει στραμμένο το βλέμμα του και στο Ερυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου. Η… δράση ξεκίνησε νωρίτερα με τα Γαλατάσαραϊ – Κλαμπ Μπριζ και Λοκομοτίβ Μόσχας – Μπάγερ – Λεβερκούζεν.

Tρεις ομάδες (Μπάγερν, Παρί και Γιουβέντους) έχουν ήδη εξασφαλίσει πρόκριση στη φάση νοκ-αουτ του Champions League,την ώρα που μένουν άλλα 13 «εισιτήρια» για να βρουν τον κάτοχο τους.

Άλλες ομάδες με περισσότερες, άλλες με λιγότερες και άλλες απλά με μαθηματικές ελπίδες, διεκδικούν σε αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές την πρόκριση στους «16» του Champions League.

Μετά την επιστροφή του στους πάγκους της Premier League, που συνοδεύτηκε με νίκη 3-2 επί της Γουέστ Χαμ, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιστρέφει και στο Champions League. Ο «Special One», ευρισκόμενος πλέον στον πάγκο της Τότεναμ, θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη νέα του ομάδα στη νίκη επί του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων, ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, όπως έχει κάνει ήδη η Μπάγερν Μονάχου από τον 2ο Όμιλο!

Πέραν των Βαυαρών, Παρί Σεν Ζερμέν (1ος όμιλος) και Γιουβέντους (4ος) είναι οι άλλοι δύο σύλλογοι που έχουν ήδη στο τσεπάκι τους την πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Τα περισσότερα βλέμματα θα είναι στραμμένα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», όπου η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Παρί, με τη «Βασίλισσα» να προκρίνεται και αυτή σε περίπτωση νίκης επί των Γάλλων. Σαχτάρ Ντόνετσκ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ φιλοδοξούν να ακολουθήσουν τη Μάντσεστερ Σίτι από το 3ο γκρουπ ενώ στο 4ο η λογική θέλει την Ατλέτικο Μαδρίτης να περνάει χέρι-χέρι με τη Γιουβέντους, με τις δυο ομάδες να κοντράρονται στο Τορίνο.

Παρακολουθήστε Live από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι όμιλοι 5-8, που διεξάγονται την Τετάρτη, παραμένουν ορθάνοιχτοι. Το μόνο δεδομένο είναι ο αποκλεισμός των Γκενκ και Λιλ από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις – πέραν τούτου, ουδέν! Ξεχωρίζει το Μπαρτσελόνα – Ντόρτμουντ στο «Καμπ Νου», με τις δυο ομάδες να μην πείθουν με τις εμφανίσεις τους, αλλά και το Λίβερπουλ – Νάπολι βάσει ονομάτων, ωστόσο εκεί που… πέφτουν κορμιά είναι στον 8ο όμιλο, με τον Άγιαξ, την Τσέλσι και τη Βαλένθια να έχουν από 7 βαθμούς! “Νυχτερίδες” και «μπλε», μάλιστα, κοντράρονται στο «Μεστάγια».Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής

1ος Όμιλος

Γαλατάσαραϊ-Κλαμπ Μπριζ 19:55

Ρεάλ Μαδρίτης-Παρί Σεν Ζερμέν 22:00

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Παρί-Γαλατά

Μπριζ-Ρεάλ

2ος Όμιλος

Τότεναμ-Ολυμπιακός 22:00

Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν Μονάχου 22:00

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας

Μπάγερν-Τότεναμ

3ος Όμιλος

Μάντσεστερ Σίτι-Σαχτάρ Ντόνετσκ 22:00

Αταλάντα-Ντιναμό Ζάγκρεμπ 22:00

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Ντιναμό-Σίτι

Σαχτάρ-Αταλάντα

4ος Όμιλος

Λοκομοτίβ Μόσχας-Λεβερκούζεν 19:55

Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης 22:00

Επόμενη αγωνιστική (11/12)

Λεβερκούζεν-Γιουβέντους

Ατλέτικο-Λοκομοτίβ


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ