Αυτή είναι η «κόρη» του Σπαλιάρα και μιλάει για τη συνεργασία τους στη Μεξικάνικη σειρά του Netflix


Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η όμορφη Χριστίνα Σωτηρίου πραγματοποίησε ένα όνειρο που σίγουρα θα έχουν πολλοί και έμπειροι Έλληνες ηθοποιοί.

Πρωταγωνιστεί στη σειρά «El Senor de los Cielos», μια πολλά υποσχόμενη τηλεοπτική παραγωγή του Νetflix, όπου υποδύεται την κόρη του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Υποδύομαι την Ειρήνη, μια κόπελα 20 ετών που έχει μεγαλώσει χωρίς τη φροντίδα και την τρυφερότητα των γονιών της, γιατί ήταν πράκτορες της CΙΑ. Πρόκειται να παντρευτεί και μαθαίνει ότι ο πατέρας της έχει κάποιους ανοιχτούς λογαριασμούς με πρώην πράκτορες», εξηγεί η ίδια στη Real και διευκρινίζει ότι η συνεργασία με το Netflix προέκυψε εντελώς τυχαία, ενώ της πρόσφερε μια μοναδική εμπειρία, αφού εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

«Υπάρχουν μεγάλη οργάνωση και επαγγελματισμός. Αυτό που μου έκανε εντύπωση σε σχέση με την Ελλάδα είναι ότι εκεί δουλεύουν σε ένα ήρεμο κλίμα. Δεν υπάρχουν εντάσεις. Κανείς δεν φώναζε, δεν τσακωνόταν, ούτε υπήρχε εκνευρισμός. Υπήρχε σεβασμός προς τους ηθοποιούς», απαντά.

Όσο για τον τηλεοπτικό πατέρα της, Γ. Σπαλιάρα;
«Μιλήσαμε μαζί πριν ταξιδέψουμε και συζητήσαμε για τα γυρίσματα. Ήταν πολύ φιλικός. Δημιουργήσαμε μια καλή σχέση και επειδή είμαστε και οι δύο Έλληνες, αναπόφευκτα ήρθαμε πιο κοντά. Ήταν συνεργάσιμος και με βοηθούσε πολύ», λέει η όμορφη Χριστίνα, υπερασπιζόμενη τον συνεργάτη της για ορισμένες κριτικές που δέχτηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ: «Διαβάζαμε κάποια πράγματα όταν ήμασταν στο Μεξικό. Δεν μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο… Είναι άδικο πάντως», λέει στη Real.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ