Κρήτη: Παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα τρεις φορές – Το ζευγάρι μιλάει και αποκαλύπτει τα μυστικά του – video

Η Σοφία κατάγεται από την Ελβετία και γνώρισε τον σύζυγό της, στην Ελβετία. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος και αποφασίζει να παρατήσει τα πάντα και να ακολουθήσει την καρδιά της. Μάλιστα η Σοφία για να πείσει την οικογένεια της, με τα 13 αδέλφια, έκανε τα πάντα…

Παντρεύτηκε τον Γιώργο που ήταν μαζί της στο στούντιο με πολιτικό γάμο. Αμέσως μετά έκανε και καθολικό γάμο ενώ ακολούθησε και ένας ορθόδοξος γάμος. Είναι λοιπόν από τους ελάχιστους ανθρώπους σε αυτό τον τόπο που παντρεύτηκε τον ίδιο άντρα τρεις φορές.

Η Σοφία από την Ελβετία λατρεύει την Κρήτη κι αυτό αποτυπώνεται σε κάθε στιγμή της. Κόντεψε να χάσει την γη κάτω από τα πόδια της, όταν η κόρη της της είπε ότι θα πάει να ζήσει στην Ελβετία, κάτι που τελικά δεν έγινε σε μόνιμη βάση.

Όπως χαρακτηριστικά είπε από την Ελβετία της λείπουν μόνο οι αγελάδες. Ο σύζυγος της Γιώργος τόνισε ότι η Σοφία έφερε και τη μητέρα της 81 ετών, μόνιμα στην Κρήτη, για να φύγει από την ζωή το 2011 σε ηλικία 97 ετών. Με την Σοφία να λέει ότι η κρητική διατροφή και ένα ποτηράκι τσικουδιά έκαναν την μητέρα της να ζήσει 17 ολόκληρα χρόνια στην Κρήτη.

Κατά τη διάρκεια της ιστορίας από την οικογένεια Νικολί η διαδραστικότητα των τηλεθεατών ήταν πολύ μεγάλη με μηνύματα από κάθε σημείο της Κρήτης.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ