Πολύ γέλιο! Δεν φαντάζεστε τι γράφουν στις σημειώσεις τους οι συνεργάτες της Μενεγάκη για εκείνη!


Δεν είναι δελεαστικό να μαθαίνει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει στα… άδυτα μιας καθημερινής εκπομπής; 

Η Ελένη Μενεγάκη, πάντως, φρόντισε να μας αφήσει να… εισβάλλουμε στη δική της εκπομπή, αποκαλύπτοντας… γαργαλιστικές λεπτομέρειες για τα… ραβασάκια που παίρνει κάθε τόσο και λιγάκι από τους στενούς της συνεργάτες.

Σήμερα και ενώ η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε από τον συνεργάτη της Τάσο Τεργιάκη να μάθει τα πάντα για τον σεισμό μεταξύ Κρήτης και Κυθήρων αλλά και για τον φονικό σεισμό στην Αλβανία, το πλησίασε και… τι να δει; Ότι στα χαρτιά με τις σημειώσεις του, ο Τάσος είχε μία τεράστια καρδιά, ανέγραφε το όνομά της με κεφαλαία γράμματα ενώ στο τέλος της σελίδας έγραφε τη λέξη «σ» αγαπάμε».

Μάλιστα, η Ελένη παραδέχτηκε on air πως δεν είχε δει ποτέ τι γράφουν οι συνεργάτες της στις σημειώσεις τους, πόσο δε μάλλον που έγραφαν τόσο όμορφα και τρυφερά λόγια για εκείνη.

Και επειδή θέλει να μοιράζεται τα πάντα με τον κόσμο που την ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, η Ελένη πήρε τη σελίδα και την έδειξε λίγο στην κάμερα, αφήνοντας τους τηλεθεατές να μάθουν και τι ακριβώς συμβαίνει στα backstage της εκπομπής Ελένη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ