Αινιγματική ανάρτηση του Τραμπ ως «Ρόκι» βάζει φωτιά στο Twitter


Η αλήθεια είναι πως ο Ντόναλντ Τραμπ δεν σταματάει να μας εκπλήσσει. Αυτή την φορά όμως ίσως να το παράκανε…

Είναι γνωστό ότι ο Ντόναλντ Τραμπ “λατρεύει” το Twitter. Από εκεί απευθύνει τα “διαγγέλματά” του, από εκεί κατακεραυνώνει τους πολιτικούς αντιπάλους του ή αποκρούει τις κατηγορίες εναντίον του.

Τώρα όμως φαίνεται πως το… “τερμάτισε”: Ανέβασε μια παραποιημένη φωτογραφία του πασίγνωστου Ρόκι Μπαλμπόα. Με τη διαφορά πως στο “γραμωμένο” σώμα του Σιλβέστερ Σταλόνε στην περίφημη ταινία, προσάρμοσε το δικό του πρόσωπο.

Ιδού:

Ο κατά τα άλλα λαλίστατος Τραμπ, δεν έγραψε το παραμικρό στην ανάρτησή του, αφήνοντας -ή και προκαλώντας- τους χρήστες του Twitter κυριολεκτικά να οργιάσουν!

Δείτε χαρακτηριστικά παραδείγματα:

 

 

 

 

Καθώς δεν υπάρχουν προς το παρόν εξηγήσεις για την κίνηση του Ντόναλντ Τραμπ, μια ερμηνεία δίνει η βρετανική εφημερίδα Independent.

Πιθανολογεί πως ο Τραμπ ήθελε να διασκεδάσει με αυτό τον τρόπο τις φήμες για την υγεία του, μετά από πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη.

Αναφέρει μάλιστα πως όπως ο ίδιος ο Τραμπ είπε κατά την διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσής του στην Φλόριντα, πως ο γιατρός του ζήτησε να του δείξει το “υπέροχο στήθος του” κατά την διάρκεια της εξέτασης.

“Βγάλτε το πουκάμισό σας κύριε και δείξτε μας το υπέροχο στήθος σας. Ποτέ δεν έχουμε δει ένα στήθος σαν αυτό” είπε ο Τραμπ επικαλούμενος τον γιατρό του, χθες το βράδυ σε συγκέντρωση στο Sunrise της Φλόριντα. Ίσως να είναι μια εξήγηση…

 

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ