Έλληνας τραγουδιστής μιλάει για πρώτη φορά για τον άγριο ξυλοδαρμό του πριν από τρία χρόνια


Ο λαϊκός τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης με τη «χρυσή» ιστορία στο ελληνικό πεντάγραμμο σηκώθηκε από το αναπηρικό αμαξίδιο «σιδερένιος» και έτοιμος να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά λημέρια του με νέα δισκογραφία που θα αφήσει εποχή!

Για τρία χρόνια ανέβηκε έναν γολγοθά κλεισμένος στο σπίτι του όπου ανέρρωσε από σοβαρούς τραυματισμούς, σπασμένο χέρι και ισχίο, κι όμως δεν το έβαλε κάτω. Τη δύσκολη και βαριά περίοδο της ζωής του εκμεταλλεύτηκε δημιουργικά γράφοντας, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας 30 νέα κομμάτια, ρεμπέτικα, λαϊκά και νησιώτικα, σε ένα συλλεκτικό διπλό cd με τίτλο «Δεύτερη ζωή».

Επηρεασμένος από όσα άσχημα συνέβησαν και πλέον αποτελούν μακρινό εφιάλτη, έκανε τον πόνο… πενιά, και τις ώρες τις ατελείωτες, στίχους και ομοιοκαταληξίες, ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην πολύχρονη και επιτυχημένη καριέρα του.
Ένα από τα τραγούδια με άρωμα Σμύρνης και τίτλο «Ο Παναγιώτης ο Μπιρίμπας» είναι αφιερωμένο στη σύζυγό του Γιούλη, την έμπνευσή του, το άλλο του μισό, τη μεγάλη του αγάπη.

«Έπαιρνε τις μουντζουρωμένες σελίδες, τις έβαζε σε τάξη, τις καθαρόγραφε και μετά μου τις έφερνε τακτοποιημένες και ατσαλάκωτες! Έκανε την πιο σκληρή δουλειά και την ευχαριστώ τη Γιούλη μου για όλα. Για μήνες κοιμόταν στα πόδια μου, μη και ξυπνήσω και δεν το καταλάβει. Εκείνη μου έδινε νερό, με τάιζε, με εξυπηρετούσε στις βασικές μου ανάγκες» εξομολογήθηκε στην «Espresso».

Η Τρίτη 3 Δεκεμβρίου θα είναι μια μεγάλη μέρα γιορτής για τον Κώστα Καρουσάκη. Στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου, στις 6 το απόγευμα, θα παρουσιάσει τη νέα του δουλειά ερμηνεύοντας live τα τραγούδια του, αλλά και παλιές «χρυσές» επιτυχίες του, παρέα με γνωστούς συναδέλφους του, από το λαϊκό πάλκο, και φυσικά την κόρη του, την τραγουδίστρια Ελένη Καρουσάκη.

Το απίστευτο ξύλο για έναν σκύλο
Ο Χιώτης συνθέτης συγκλόνισε το πανελλήνιο πριν από τρία χρόνια, όταν έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από άγνωστο άνδρα ύστερα από φραστικό τους επεισόδιο για έναν σκύλο. Ο 40χρονος δράστης, όπως ισχυρίστηκε ο Κώστας Καρουσάκης και στη μήνυση που κατέθεσε κατ’ αγνώστων, τράβηξε τον σκύλο από το λουρί, τον έδωσε σε μια κοπέλα που τον συνόδευε και στη συνέχεια του επιτέθηκε πισώπλατα με γροθιές και κλοτσιές, βρίζοντάς τον χυδαία προτού εξαφανιστεί.

Χτυπημένος άσχημα, αιμόφυρτος και σε κατάσταση σοκ, ο 75χρονος σήμερα καλλιτέχνης μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Ο πολυτραυματίας Κώστας Καρουσάκης νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες στο νοσοκομείο, και στο σπίτι του επέστρεψε με αναπηρικό καροτσάκι, κολάρο στον λαιμό, γύψους και ψυχολογία στο μηδέν. Η βελτίωση της υγείας του γινόταν αργά και βασανιστικά, με τη σύζυγό του Γιούλη Καρουσάκη φύλακα άγγελό του και την κόρη του Ελένη Καρουσάκη από κοντά. «Ευτυχώς δεν με τραυμάτισε στον λαιμό κι έχω ακόμα τις χορδές μου, τη φωνή μου» λέει συγκινημένος.

Ο Κώστας Καρουσάκης σπάνια δίνει συνεντεύξεις. Ομως αυτή τη φορά θέλει να εκφράσει τα παράπονά του. «Είναι δυνατόν εκπομπές σαν του Σπύρου Παπαδόπουλου, που τιμάει το ελληνικό τραγούδι και τους δημιουργούς του, να μη με έχει καλέσει ποτέ; Εχω μια δισκογραφία θεόρατη, σουξέ, τραγούδια που παίζουν κάθε μέρα στα ραδιόφωνα, με αφιερώματα στο έργο μου, κι όμως η εκπομπή “Στην υγειά μας” δεν ήρθε ποτέ σε επαφή μαζί μου.

Δεν θα με δείτε συχνά στις τηλεοράσεις ούτε δίνω συνεντεύξεις, αλλά δεν θα έλεγα όχι σε ένα κάλεσμα παρεΐστικο, με φίλους και συναδέλφους να αναβιώσουμε βραδιές παλαιότερων δεκαετιών με θρυλικά τραγούδια που άφησαν εποχή» αναφέρει ο ερμηνευτής.

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ