Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Θα κάνω έναν δεύτερο γάμο» (photos)

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Η ηθοποιός και τηλεπαρουσιάστρια μετά το διαζύγιο της με τον Κώστα Πηλαδάκη δεν προχώρησε σε δεύτερο γάμο, όμως δεν αποκλείει να ανταλλάξει ξανά όρκους αιώνιας πίστης.

«Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα προγραμματί­σεις. Ολα γίνονται έτσι όπως πρέπει να γίνουν. Αν είναι να προχωρήσει κάτι τέτοιο στη ζωή μου ξανά, όταν έρθουν οι κατάλληλες συνθή­κες και ο κατάλληλος άνθρωπος θα το κάνω. Προφανώς δεν θα μπορούσα να περάσω στο επόμενο βήμα, αν δεν υπήρχε η απόλυτη ευτυ­χία σε όλους, αλλά δεν νομίζω ότι έχει μεγα­λύτερη διαφορά από τις σχέσεις γενικότερα όπου ο καθένας ζητά και θέλει κάτι συγκεκρι­μένο. Υπάρχουν διάφορες συνθήκες που όταν βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο είναι όλα λυμέ­να εξαρχής», είπε χαρακτηριστικά.

Με εξομολογητική διάθεση μίλησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Οσον αφορά την τηλεοπτική της επιστροφή;

«Πραγματικά, είχα 15 χρόνια να παίξω σε σει­ρά. Τελευταία μου συνεργασία ήταν πριν γίνω μητέρα! Μετά παιδιά μικρότερα δεν θα μπο­ρούσα να ανταπεξέλθω και τώρα μπήκα στη διαδικασία, επειδή ήταν οι κατάλληλες συνθήκες να παίξω στο «Κρατάς μυστικό». Είναι μια εξαιρετική δουλειά, σε σκηνοθεσία του Αντώ­νη Αγγελόπουλου, και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω. Υποδύομαι μια αεροσυνοδό που έχει τα θεματάκια της…», λέει στην «Real» και ξεκαθαρίζει ότι στις σχέσεις της είναι πολύ δι­αφορετική από τον ρόλο της.

«Στις προσωπι­κές μου σχέσεις είμαι πολύ ευθύς δεν είμαι άν­θρωπος της ίντριγκας. Θα πω αυτά που αισθά­νομαι και θα το δουλέψω μέχρι τελικής πτώσε­ως». Αραγε, η ίδια κρατά μυστικό; «Ναι, είμαι πολύ εχέμυθη! Δεν θα μου πάρεις λέξη, ακόμα και αν αυτός που με έχει εμπιστευτεί δεν είναι κολλητός μου. Και αυτό το θεωρώ αυτονόη­το και από το περιβάλλον μου προς εμένα. Το θεωρώ απαραίτητο να υπάρχει εμπιστοσύνη. Εχω τερματίσει και φιλικές σχέσεις και προσω­πικές γιατί κάποιος πρόδωσε την εμπιστοσύ­νη μου και δεν κράτησε εχεμύθεια».

Πηγή: www.gossip-tv.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here