Elif: Η Μελέκ μεταφέρει εσπευσμένα στο νοσοκομείο την Αλιγιέ (Photos)


Συνταρακτικές οι εξελίξεις στη σειρά του Star, Elif, σήμερα 28 Νοεμβρίου!

Η Τουλάι και η Σεβάλ πουλάνε στους δρόμους το εμπόρευμά τους. Κατά τύχη περνάνε από εκεί ο Βεϊσέλ με τον Μουράτ αλλά δε βλέπουν την Τουλάι.

Τι θα δούμε σήμερα στην Elif;

Η Τουλάι όμως τους βλέπει και νιώθει άσχημα. Η Σεβάλ καταλαβαίνει πως κάτι απασχολεί την Τουλάι αλλά εκείνη δεν της λέει τίποτα. Η Αρζού ταλαιπωρεί την Ασουμάν τώρα που δουλεύει για εκείνη. Η Μπαχριγιέ απειλεί τον Τζεβαχίρ με όσα γνωρίζει για τη διαχείριση της επιχείρησής του. Ο Τζεβαχίρ τη συμβουλεύει να κρατήσει κλειστό το στόμα της. Η Σούνα τους ακούει να μαλώνουν. Η Μπαχριγιέ αντιλαμβάνεται όμως την παρουσία της και την απειλεί.

Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο της σειράς του Star!

Η Αλιγιέ και η Μελέκ πηγαίνουν στην τράπεζα και μαθαίνουν πως δεν υπάρχουν πια χρήματα στους λογαριασμούς τους. Η Αλιγιέ δεν μπορεί να το πιστέψει και αρχίζει να μην αισθάνεται καλά. Η Μελέκ τη μεταφέρει στο νοσοκομείο για έναν έλεγχο και στη συνέχεια επιστρέφουν σπίτι. Η Μελέκ επιστρέφει στη δουλειά και καταλαβαίνει πως ο Ουμίτ έχει σχέση με όσα συνέβησαν και του ζητάει να συναντηθούν στο κτήμα. Ο Ουμίτ ενημερώνει την Αρζού…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ