Ηράκλειο: Το πιο κουφό εξώδικο – Κακός χαμός σε πολυκατοικία με φωνές, σκουπόξυλα και κινήσεις στρατηγικής.


Η μοίρα τα έφερε και οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης είναι γείτονες και μάλιστα ένοικοι στην ίδια πολυκατοικία. Και οι δύο πλευρές δηλώνουν πως τα νεύρα τους, έχουν σπάσει…

Τον ενοχλεί ο τόνος στη φωνή της γειτόνισσας και της έστειλε εξώδικο! Και εκείνη όμως δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της έφθασε μέχρι το γραφείο του εισαγγελέα υπηρεσίας, ζητώντας να γίνουν συστάσεις στον γείτονα, καταγγέλλοντας ότι εδώ και πολλά χρόνια έχει μετατρέψει σε εφιάλτη τη «συνύπαρξή» τους στην ίδια πολυκατοικία.

“Η γυναίκα δεν προλαβαίνει να μπει στο διαμέρισμα της και αρχίζουν τα χτυπήματα με το σκουπόξυλο από τον ένοικο του από κάτω ορόφου. Δεν τολμούν να τραβήξουν καζανάκι, να κάνουν μπάνιο, να πλύνουν ένα πιάτο, να γελάσουν ή ακόμα και να φωνάξουν όπως συμβαίνει σε κάθε οικογένεια” ανέφερε ο δικηγόρος της.

Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, ο γείτονας παραμονεύει και είναι πάντα ετοιμοπόλεμος για παρατηρήσεις και καβγά. Έχουν πάψει προ πολλού να κυκλοφορούν στο σπίτι με παπούτσια. Οι παντόφλες… περιμένουν απαραιτήτως στην είσοδο του διαμερίσματος. Όλα τα έπιπλα είναι εξοπλισμένα με ειδικά αντιθορυβικά τσοχάκια ώστε σε περίπτωση μετακίνησης κάποιας καρέκλας να μην προκαλείται θόρυβος.

Τρέμουν όταν κατά λάθος πέσει κάποιο αντικείμενο στο πάτωμα (όπως έχει συμβεί), ενώ δεν τολμούν να προσκαλέσουν έναν άνθρωπο σε γενέθλια και γιορτές αναλογιζόμενοι τα χτυπήματα από το σκουπόξυλο και τις διαμαρτυρίες του γείτονα, όπως συνέβη σε κάποιες απρόσμενες επισκέψεις. Οι επισκέπτες πραγματικά σάστισαν όταν άκουσαν τον χαλασμό στα κάτω πατώματα.

Ο γείτονας επιμένει ότι η οικοδέσποινα του επάνω ορόφου δεν σέβεται τις ώρες της κοινής ησυχίας και τα νεύρα του έχουν τσιτώσει σε επικίνδυνο βαθμό με αποτέλεσμα οι εντάσεις και οι προστριβές να είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο. Στον αντίλογο υποστηρίζεται ότι έχουν καταντήσει όμηροι στο ίδιο τους το σπίτι και ότι φοβούνται ακόμα και να… βήξουν.

Η εν λόγω περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση κακής γειτονίας στο Ηράκλειο… Οι συστάσεις και οι μηνύσεις πέφτουν βροχή. Ηρακλειώτης έφθασε στο εμετικό σημείο να αφήσει τα κόπρανά του μπροστά από το σταθμευμένο αυτοκίνητο του ενοχλητικού γείτονα, από τη θέση του οδηγού, ώστε προσερχόμενος ο οδηγός να την… πατήσει.

Τον είδαν άλλοι γείτονες να κατεβάζει το παντελόνι χαράματα και έμειναν με το στόμα ανοιχτό. Άλλος για να εκδικηθεί το γείτονα που πάρκαρε το αυτοκίνητο μπροστά στο δικό του σπίτι μετέτρεψε το όχημά σε …στραπατσάδα από τα αυγά που εκτόξευσε.

Πηγή: cretalive.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ