Θεσσαλονίκη: Νέα διαμαρτυρία για τον ΟΑΣΘ – Ανήρτησαν πανό σε λεωφορείο

Διαμαρτυρία πραγματοποιούν αυτή την ώρα μέλη της Πρωτοβουλίας Εργαζομένων Φοιτητών Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες, έξω από τα γραφεία του Οργανισμού στην οδό Αλ. Παπαναστασίου, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως καταγγέλλουν περίπου 15 άτομα της Πρωτοβουλίας ανήρτησαν πανό σε λεωφορείο της γραμμής 10 στον Σιδηροδρομικό Σταθμό λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (28/11/2019).

Υπάλληλοι του ΟΑΣΘ απαγόρευσαν την εκκίνηση του δρομολογίου και κλήθηκε η Αστυνομία στο σημείο, ενώ κατέβηκαν όλοι οι επιβάτες από το αστικό.

Σύμφωνα με τους ίδιους, υπάλληλοι του Οργανισμού τους έλεγαν ότι δεν θα ξεκινήσει το λεωφορείο αν δεν κατέβει το πανό από το αστικό.

«Μας εμπόδισε η διοίκηση του Οργανισμού να κάνουμε την διαμαρτυρία μας, να αναρτήσουμε το πανό μας, να μοιράσουμε τις προκηρύξεις μας καλώντας την Αστυνομία και προσπαθώντας να μας τρομοκρατήσουν. Δεν φτάνει που διαμαρτυρόμαστε για την άθλια συγκοινωνία με την οποία μετακινούμαστε κάθε μέρα», ανέφερε σε δηλώσεις της, η Φωτεινή Σαλονικίδου από την Πρωτοβουλία Εργαζομένων Φοιτητών Συνταξιούχων για τις Αστικές Συγκοινωνίες.

Οι διαδηλωτές τονίζουν ότι η κατάσταση «δεν πάει άλλο στον ΟΑΣΘ» και ζητούν ασφαλή μετακίνηση και άμεσα νέα λεωφορεία.

Αντιπροσωπεία της Πρωτοβουλίας αναμένεται να συναντηθεί με τον πρόεδρο του ΟΑΣΘ, Γιώργο Σκόδρα προκειμένου να του καταθέσουν τα αιτήματα τους.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο του thestival.gr:


Πηγή

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ