ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Τσιγκρίνσκι. Πάλι ατομικό ο Βέρντε


Πάλι τα… ίδια! Νέο πρόβλημα στην ΑΕΚ με Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Πολύ δύσκολα θα παίξει κόντρα στον ΟΦΗ ο Βέρντε. Είχε και δύο ευχάριστα νέα για τον Νίκο Κωστένογλου η προπόνηση της Πέμπτης (28.11.2019)

Λίγο μετά την επιστροφή του σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης της ΑΕΚ, ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι παρουσίασε νέο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ουκρανός αμυντικός ένιωσε ενοχλήσεις στους αριστερούς οπίσθιους μηριαίους προς το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (28.11.2019) και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος και το αν θα είναι διαθέσιμος στο ματς με τον ΟΦΗ.

Θεραπεία και ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης ακολούθησε ο Ντανιέλε Βέρντε, που δύσκολα θα ταξιδέψει για την Κρήτη. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Μεταξύ αυτών και οι Μιχάλης Μπακάκης, Κώστας Γαλανόπουλος (ουσιαστικά τέθηκαν στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου).

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 15.30 και στη συνέχεια η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει στην Κρήτη για τον αγώνα του Σαββάτου (19.30) με τον ΟΦΗ.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ