Η Ρεγγίνα Βάρτζελη και πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ ανασυγκροτούν τον ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώην διευθύντρια του πολιτικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου αλλά και γραμματέας της κυβέρνησης Παπανδρέου, Ρεγγίνα Βάρτζελη και δεκάδες άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ θα απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, εκτός από την Ρεγγίνα Βάρτζελη ανάμεσα στα ονόματα που θα απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και άλλα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ όπως ο Θανάσης Γικόνογλου, ο Χρήστος Πιπεργιάς ο Θανάσης Οικονόμου, ο Κώστας Ασλάνης, η Χρύσα Μανωλιά, η Μαρία Θεοχάρη ο Ρούλης Κοκελίδης, ο Δημήτρης Παλαιοθόδωρος. Επίσης οι συνδικαλιστές από την ΔΕΗ, Νίκος Φωτόπουλος, Γιώργος Αδαμίδης, Κώστας Μανιάτης και  Αλέξανδρος Φλέγκας.

Ακόμα στην επιτροπή θα είναι ο δικηγόρος, Γιάννης Μαντζουράνης, ο πρώην Πρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου Νίκος Μπιρμπιλάκης, ο πανεπιστημιακός Άρης Καζάκος και οι προερχόμενοι από τη νεολαία ΠΑΣΟΚ, Νίκος Μαδεμλής, Άγης Τάτσης, Δημήτρης Νικολάου, Σοφία Πανδή και Ζωή Κουρκούλια.

Στη λίστα είναι και ο πρώην δήμαρχος Περάματος, Γιάννης Λαγουδάκης, ο δημοτικός σύμβουλος δήμου Αθηναίων Δημήτρης Αγανίδης, ένα από τα στελέχη της «ΓΕΦΥΡΑΣ» Χρήστος Λώλας, το πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ Βασίλης Εμανουηλίδης καθώς και το πρώην στέλεχος του ΚΙΝΑΛ και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Ποτάμι, Θεόδωρος Τσίκας.

Θα είναι επίσης ο Σταμάτης Κραουνάκης και πολλοί άλλοι.

Πηγή: www.newsit.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here