ΑΣ ΠΑΟΚ: «Να παραιτηθεί ο Αυγενάκης.»


Ο ΑΣ ΠΑΟΚ ζήτησε με επίσημη ανακοίνωσή του την παραίτηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη καθώς τον κατηγορεί ότι «διάλεξε στρατόπεδο και προωθεί την ατζέντα του Ολυμπιακού».

Τις έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσεις τις τελευταίες ώρες η συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη με τον Ολυμπιακό, προπαραμονές του ντέρμπι και μετά την ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη δυσαρέσκειά του εξέφρασε και ο Ερασιτέχνης, ΑΣ ΠΑΟΚ, ζητώντας την παραίτηση του υφυπουργού καθώς μετά τη συνάντηση ήρθε και η συνέντευξη στο Metropolis 95,5 FM που εξόργισε όπως όλα δείχνουν τους “ασπρόμαυρους”.

Συγκεκριμένα ο κ.Αυγενάκης δήλωσε στη ραδιοφωνική του συνέντευξη,  σε σχετικές ερωτήσεις που δέχθηκε πως το Υπουργείο έχει δείξει τα ίδια αντανακλαστικά σε περιστατικά βίας είτε αφορούν τον Ολυμπιακό είτε τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως αυτή ήταν η μόνη διαθέσιμη ημερομηνία για να συναντηθεί με τους ανθρώπους τον “ερυθρόλευκων” και το ίδιο θα πράξει και με αυτούς των “ασπρόμαυρων” στο πολύ άμεσο μέλλον. Τέλος αποποιήθηκε οποιαδήποτε σύγκριση με τη στάση του κ.Βασιλειάδη και του κ.Κοντονή στο παρελθόν. Η ανακοίνωση του ΑΣ ΠΑΟΚ

“Με την σημερινή παρουσία σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Αυγενάκης, έπεισε και τους πλέον καλοπροαίρετους ότι επέλεξε προσωπική ατζέντα, προσχωρώντας στο… στρατόπεδο του Ολυμπιακού.

Θέλουμε να ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι η στάση αυτή είναι καθαρά προσωπική και δεν εκπροσωπεί την συνολική κυβερνητική πολιτική του πρωθυπουργού της χώρας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μετά από μία σειρά αδιανόητων χειρισμών, με κορυφαία, την συνάντηση με αντιπροσωπεία του Ολυμπιακού, προπαραμονή του ποδοσφαιρικού αγώνα, ήρθε ραδιο-φονικά να εξισώσει, τον εκ των μεγαλυτέρων επενδυτών αυτή την στιγμή της χώρας, κο Σαββίδη, με τον υπάλληλο του Ολυμπιακού, κο Καραπαπά.

Η μοναδική καλή υπηρεσία που μπορεί να προσφέρει αυτή την στιγμή στον χιλιόπαθο ελληνικό αθλητισμό, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, είναι να παραιτηθεί από μόνος του”.


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ