Πέγκυ Ζήνα: Δεν κρατάω κακία στην οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού


Η Πέγκυ Ζήνα μίλησε στην εκπομπή «The 2night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την «κόντρα» που είχε με την οικογένεια της σπουδαίας Ελληνίδας τραγουδίστριας, Βίκυς Μοσχολιού

Η Πέγκυ Ζήνα, μια ερμηνεύτρια που δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου

«The 2night Show» και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιστροφή της στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας, καθώς για την «κόντρα» που είχε με την οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού, αναφορικά με τη «διαφορετική» ερμηνεία του τραγουδιού «Άνθρωποι μονάχοι» στα Mad Awards.

Η Πέγκυ Ζήνα είπε για την παρεξήγηση με την οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού: «Το κάναμε με πολλή αγάπη στα MAD.

Oι ραπ στίχοι ήταν για τους άστεγους, όταν το άκουσε ο Σπανός συγκινήθηκε όπως κι εγώ», είπε και υπογράμμισε ότι δεν κρατά κακία στην οικογένεια της αξέχαστης τραγουδίστριας αφού καταλαβαίνει τη θέση τους απέναντι στο έργο της: «Αν γίνει κάτι για μένα όταν φύγω από τη ζωή και δεν της αρέσει της Ηλέκτρας, δε θα ήθελα να θυμώσει κανείς μαζί της».

Υπογράμμισε, πάντως, ότι η ερμηνεία του συγκεκριμένου τραγουδιού ήταν μόνο για τα MAD και ότι όταν η τραγουδίστρια ερμηνεύει το «Άνθρωποι μονάχοι» στο πρόγραμμά της το κάνει με απόλυτο σεβασμό στην αξία του τραγουδιού.

Αναφορικά με την επιστροφή της στις αθηναϊκές πίστες η Πέγκυ Ζήνα είπε: «Ήταν μια προσωπική μου ανάγκη να κάνω κάτι δικό μου. Κάποια στιγμή ήθελα να παρουσιάσω τις εμπειρίες μου με έναν δικό μου τρόπο.

Ξεκίνησα να το χτίζω στη Θεσσαλονίκη και ένιωσα την ανάγκη να το κάνω κι εδώ» ανέφερε σχετικά με την επιλογή της να εμφανίζεται φέτος στο νυχτερινό κέντρο «ΦΩΣ».

«Δεν ανήκω στους τραγουδιστές που λένε μόνο δικά τους τραγούδια. Δεν είναι ανάγκη να είμαστε τόσο εγωιστές» πρόσθεσε.

Πηγή: www.newsone.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ