Ολυμπιακός – Αρμάνι Μιλάνο LIVE: Νίκη για να πλησιάσει την 8άδα.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Αρμάνι Μιλάνο στο ΣΕΦ για την 11η αγωνιστική της Euroleague. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τη νίκη απέναντι στους εξαιρετικούς φέτος Ιταλούς, έτσι ώστε να μπουν ξανά στη διεκδίκηση της 8άδας που οδηγεί στα play-offs. Η παράδοση είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, που προέρχεται, όπως και η Αρμάνι, από μία νίκη και μία ήττα στην «διαβολοβδομάδα» που μας πέρασε. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι εκ των πρωτοπόρων της βαθμολογίας της Euroleague με ρεκόρ 7-3 ενώ ο Ολυμπιακός έχει ρεκόρ 4-6 και βρίσκεται στην 11η θέση.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την εκ των πρωτοπόρων της Euroleague, Αρμάνι Μιλάνο για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης και θέλει να παραμείνει στο δρόμο των επιτυχιών, μετά τη νίκη επί της Άλμπα στο Βερολίνο, έτσι ώστε να αρχίσει να… βλέπει την 8άδα των play offs.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Γουίλι Ριντ, που είναι τραυματίας έχοντας υποστεί θλάση ενώ ο Γουίλ Τσέρι επιστρέφει μετά από αρκετό καιρό στη δωδεκάδα.

Η Αρμάνι Μιλάνο από την άλλη πλευρά που έχει ρεκόρ 7-3, πέρασε την “διαβολοβδομάδα”  κερδίζοντας την Μακάμπι και χάνοντας από την Εφές Αναντολού με τα δύο ματς να διεξάγονται στο Μιλάνο. Ο Έτορε Μεσίνα δεν υπολογίζει στον τραυματία Αρτούρας Γκουντάιτις, αλλά όλοι οι υπόλοιποι που έχουν οδηγήσει την ιταλική ομάδα σε ένα φοβερό ξεκίνημα στη Euroleague, θα δώσουν κανονικά το “παρών”.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη του αγώνα από το NewsIt.gr

Όσον αφορά την παράδοση του ζεγαριού οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 20 φορές και ο Ολυμπιακός έχει πετύχει 14 νίκες συνολικά. Ως γηπεδούχος μετρά οκτώ νίκες σε δέκα ματς, αλλά πέρσι γνώρισε βαριά ήττα στο ΣΕΦ με 99-75.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Μεντί Ντιφαλά (Γαλλία) και Τζόρντι Αλιάγκα (Ισπανία).


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ