X Factor: Η συγκίνηση της Βανδή, η λαμπερή εμφάνιση και η αναφορά στη Ρούλα Κορομηλά! (video, pics)


X Factor: Πολλά τα ευτράπελα και οι εκπλήξεις στο αποψινό 8o live του τάλεντ σόου που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή. 

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια ήρθε σε πολύ δύσκολη θέση και μάλιστα στην έναρξη του live καθώς το βίντεο με την ερμηνεία της σε ένα νέο τραγούδι κόλλησε, κάτι που την έφερε σε πολύ δύσκολη θέση.

Επαγγελματίας όπως είναι, εννοείται ότι κατάφερε μέσα σε δευτερόλεπτα να ξεπεράσει τον… σκόπελο και την παγωμένη ατμόσφαιρα και να ανατρέψει τα πάντα πηγαίνοντας παρακάτω.

Μάλιστα, λίγο αργότερα τελικά ξαναπροβλήθηκε το εν λόγω video, κάτι που συγκίνησε τη Δέσποινα Βανδή η οποία χάρηκε πραγματικά που τελικά όλα πήγαν κατ» ευχήν.

Φυσικά, για ακόμα μία φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις με τις στυλιστικές επιλογές που έκανε και σε αυτό το live.

Πιο συγκεκριμένα, η Δέσποινα εμφανίσηκε για ακόμα μία φορά με δημιουργία των αγαπημένων της Mi Ro, ένα ντεπιές σε μοβ χρώμα που της πήγαινε πολύ. Το είχε συνδυάσει με κοσμήματα anatol jewelry σε styling της Έλενας Βαζούρα ενώ το μακιγιάζ είχε επιμεληθεί η Βάσω Νακοπούλου και τα μαλλιά της ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Επειδή όμως πολλά πήγαν στραβά για τη Δέσποινα στο αποψινό live με πολύ χιούμορ αναφέρθηκε στη Ρούλα Κορομηλά η οποία είναι γνωστό πως ποτέ δεν φορούσε σε τηλεοπτικές της εμφανίσεις μοβ ρούχα καθώς θεωρούσε το συγκεκριμένο χρώμα γρουσούζικο. Και φυσικά η Δέσποινα είπε πως δεν αποκλείει καθόλου να έχει δίκαιο η Ρούλα στην άποψή της. Και προφανώς δεν θα την ξαναδούμε ούτε τη Δέσποινα, τηλεοπτικά τουλάχιστον με μοβ ρούχα.

Δείτε το βίντεο με το σχόλιό της και την αναφορά της στη Ρούλα Κορομηλά…

Πηγή: www.gossip-tv.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ