Ο Τζέισον Μομόα ζητάει συγγνώμη από τον Κρις Πρατ για ένα πλαστικό μπουκάλι νερού


Συγγνώμη από τον Κρις Πρατ ζήτησε ο Τζέισον Μομόα για όσα είπε για τον ηθοποιό και έγιναν viral στο διαδίκτυο.

Στις αρχές της εβδομάδας ο Μομόα ανέβασε μία φωτογραφία του στο Instagram, στην οποία ήταν μαζί με τα παιδιά του και τον Πρατ, γράφοντας: «Αδελφέ, ξέρεις τα παιδιά μου και σ’ αγαπώ, όπως αγαπάω ό,τι κι αν κάνεις. Λυπάμαι για όλο αυτό που έγινε σήμερα, δεν περίμενα ότι θα εξελιχθεί τόσο άσχημα… Είμαι όμως τόσο παθιασμένος με αυτήν την επιδημία των πλαστικών μιας χρήσης. Τα πλαστικά μπουκάλια πρέπει να σταματήσουν, ελπίζω να φτιάξετε μία φιάλη επαναχρησιμοποιούμενη για το Amazon, ώστε όλοι να μπορέσουμε να την αγοράσουμε. Είσαι έμπνευση για πολλούς, είμαι ένας από αυτούς».

Ο Μομόα πρόσθεσε ότι θα στείλει στον Πρατ μία περίπτωση εταιρείας εμφιαλωμένου νερού, την οποία βοήθησε να ξεκινήσει μία πιο φιλική για το περιβάλλον εμφιάλωση, χωρίς τη χρήση πλαστικών μπουκαλιών.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ηθοποιών ξεκίνησε με το ανέβασμα του Πρατ μιας φωτογραφίας στο Instagram, στην οποία φαίνεται να κρατάει ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, ανακοινώνοντας τη συνεργασία του με την Amazon και τον Μομόα να σχολιάζει: «Αδελφέ, σε αγαπάω, αλλά νερό σε πλαστικό μπουκάλι. Δεν χρησιμοποιούμε μπουκάλια μιας χρήσης. Έλα».

Η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Πρατ να γράφει: «Aquaman! Είσαι ολόσωστος. Δυστυχώς. Πάντοτε έχω μαζί μου ένα επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι με νερό. Ακόμα κι εκείνη την ημέρα το είχα!!!… Αν θυμάμαι καλά, κάποιος μου το έδωσε το πλαστικό μπουκάλι, να το κρατάω στη φωτογράφηση, γιατί δεν ήξερα τι να κάνω με τα χέρια μου! Ποτέ δεν ξέρω τι να κάνω με τα χέρια μου! Νιώθω τόσο άβολα. Πράγματι. Σ’ αγαπάω κι εγώ φίλε. Λάθος μου. Δεν θέλω το σπίτι σου στην Ατλαντίδα να καλυφθεί από πλαστικό. Ακούστε αυτό παιδιά: Περιορίζω. Επαναχρησιμοποιώ. Ανακυκλώνω».

Πηγή: www.newsit.gr


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ