GNTM: «Φαβορί είναι η Κέισι» (Photos)

Στα 19 της κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς και την ίδια χρονιά εξελέγη Μις Ευρώπη.

Το άλλοτε μοντέλο Ισαβέλλα Δάρα, που διακρίθηκε στο χώρο της μόδας περνά από… κόσκινο το ριάλιτι του Star, GNTM, κρίνει τους κριτές και αναφέρει ποια θεωρεί φαβορί.

Από όσα βλέπετε στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, τι είναι αυτό που δεν σας αρέσει;

«Δεν μου αρέσει γενικά όλο το κόνσεπτ. Αναδεικνύεται η ιδεολογία του ανταγωνισμού. Πώς να βάλει τρικλοποδιά η μια κοπέλα στην άλλη για να μπορέσει να προχωρήσει. Ε, δεν λειτουργεί έτσι ο χώρος της μόδας. Η πραγματικότητα είναι διαφορετική».

Δηλαδή θεωρείτε κάπως ψεύτικη όλη αυτήν την εικόνα που βγάζει το «GΝΤΜ» προς τα έξω;

«Αναγνωρίζω ότι δίνεται η ευκαιρία στις διαγωνιζόμενες κοπέλες να μάθουν πράγματα πιο νωρίς, δηλαδή να κάνουν ορισμένες ιδιαίτερες φωτογραφίσεις που υπό κανονικές συνθήκες θα τους έπαιρνε πολύ χρόνο. Απλώς δεν μου αρέσει ο τρόπος παρουσίασης των δοκιμασιών».

Συμφωνείτε με τις δοκιμασίες στις οποίες υποβάλλονται τα κορίτσια (είδαμε να κατεβαίνουν κτίρια, να φωτογραφίζονται με φίδια, με κότες κ.λπ.);

«Με τα πουλερικά ήταν μια χαρά. Το να κατεβαίνουν όμως από κτίρια και δεν το έχω κάνει ποτέ εγώ όσο ήμουν μοντέλο και δεν νομίζω ότι το έχει κάνει ποτέ και κάποιο άλλο μοντέλο.

Ακόμη και μοντέλα επιτυχημένα δεν έχω δει να κατεβαίνουν από κτίρια. Σε ό,τι αφορά τα φίδια και πάλι εγώ δεν έχω κάνει ποτέ τέτοιου είδους φωτογράφιση. Δύο – τρία μοντέλα του εξωτερικού να έχουν φωτογραφηθεί με φίδια.

Η παραγωγή της εκπομπής προσπαθεί να δείξει κάτι πιο ακραίο για ευνόητους λόγους. Είτε για να τρομάξει λίγο τις κοπέλες και να δημιουργήσει περισσότερη ένταση, είτε για λόγους τηλεθέασης».

Ποιες κοπέλες από τις τρεις διαγωνιζόμενες, Κάτια, Άννα – Μαρία και Κέισι, που φέρονται να είναι στον τελικό, προκρίνετε ως φαβορί;

«Για εμένα φαβορί είναι η Κέισι».

Από τις κοπέλες που συμμετέχουν στο «GΝΤΜ» υπάρχουν κάποιες που θα μπορούσαν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο του μόντελινγκ;

«Βεβαίως. Όλες αυτές που έχουν μείνει στο παιχνίδι σήμερα, νομίζω ότι θα μπορούσαν με την κατάλληλη δουλειά να ασχοληθούν με το μόντελινγκ.

Οι κριτές που συμμετέχουν στο ριάλιτι μόδας είναι ικανοί να κρίνουν τα κορίτσια;

«Βεβαίως. Με τη Βίκυ και την Ηλιάνα έχουμε δουλέψει μαζί στο παρελθόν. Τις ξέρω και προσωπικά. Η Βίκυ βγάζει προς τα έξω τη μεγάλη εμπειρία της και θεωρώ ότι είναι πολύ σωστά όσα λέει στα κορίτσια.

Αλλά και οι άλλοι τρεις κριτές θεωρώ ότι κάνουν σωστές παρατηρήσεις στα κορίτσια.

Αυτό που θα ήθελα να είναι διαφορετικό είναι το πώς λέω ή πώς περνώ σε κάποιον αυτά που θέλω να του πω ή να του περάσω. Και οι τέσσερις κριτές είναι καταξιωμένοι ο καθένας στον χώρο του και δεν αμφισβητώ ότι θέλουν να βοηθήσουν τα κορίτσια. Το πρόβλημα για μένα έχει να κάνει με την εκπομπή την ίδια.

Είναι αλλιώς να σου μιλάει ένας σχεδιαστής ή φωτογράφος στον χώρο σου και αλλιώς να σου τα λέει δημόσια υπό τα βλέμματα όλων. Αυτό είναι που θα απέφευγα εγώ και δεν θα πήγαινα ποτέ σε τέτοια εκπομπή. Την έκθεση δηλαδή και με αυτόν τον τρόπο που γίνεται».

Αν σας ζητούσαν να συμμετάσχετε ως κριτής στο «GΝΤΜ» θα πηγαίνατε;

«Θα μπορούσα να το κάνω, με τον δικό μου τρόπο βέβαια», είπε στο tv Έθνος η Ισαβέλλα Δάρρα.

Πηγή: www.gossip-tv.gr

Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ