Champions League LIVE: Μεγάλες μάχες στο φινάλε των ομίλων


Η αυλαία της 6ης αγωνιστική του Champions League ανοίγει με τον «τελικό» στον 5ο όμιλο (19:55), όπου η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται τη Λίβερπουλ και διεκδικώντας την πρόκριση και παράλληλα το να αφήσει εκτός συνέχειας τους πρωταθλητές Ευρώπης. Την ίδια ώρα η Νάπολι υποδέχεται τη Γκενκ και θέλει μόνο νίκη για να είναι σίγουρα στην επόμενη φάση. Στις αναμετρήσεις που ξεκινάνε στις 22:00, Άγιαξ και Βαλένθια δίνουν τη δική τους μάχη για μία θέση στην επόμενη φάση, με τους φιλοξενούμενους να… καίγονται για τη νίκη και την Τσέλσι να… καραδοκεί, ενώ σε 6ο και 7ο όμιλο γίνεται «χαμός» με Ίντερ, Ντόρτμουντ και Ζενίτ, Λιόν αντίστοιχα να παλεύουν για μία θέση στους «16».

H 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League ξεκινάει σήμερα (10/12) και περιλαμβάνει “σκληρές” μάχες, από τις οποίες αναμένεται να προκύψουν “ηχηροί” αποκλεισμοί. Στα ματς που ξεκινάνε στις 19:55 θα κριθεί η τύχη του 5ου ομίλου αφού η Σάλτσμπουργκ υποδέχεται στην Αυστρία την πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ και με νίκη προκρίνεται αφήνοντας κατά πάσα πιθανότητα εκτός διοργάνωσης τους “κόκκινους”, οι οποίοι δίνουν ένα πρόωρο “τελικό” στη σεζόν.  Στο άλλο ματς του ομίλου, η Νάπολι υποδέχεται τη Γκενκ και με νίκη “σφραγίζει” την πρόκριση στους “16” ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα εξαρτιέται από το ματς της Αυστρίας για να μάθει ποιο θα είναι το ευρωπαϊκό της μέλλον.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της 6η αγωνιστικής του Champions League από το NewsIt.gr

 

Συναρπαστικά ματς περιλαμβάνονται και στις αναμετρήσεις που ξεκινάνε στις 22:00 καθώς σε κανέναν όμιλο δεν έχουν κριθεί και οι δύο θέσεις που οδηγούν στη φάση των “16” της διοργάνωσης, με αποκορύφωμα τον 8ο όμιλο όπου ο Άγιαξ υποδέχεται τη Βαλένθια και αν ηττηθεί κινδυνεύει με αποκλεισμό, σε περίπτωση φυσικά που η Τσέλσι την ίδια ώρα επικρατήσει της ήδη αποκλεισμένης Λιλ στην Αγγλία.

Ίντερ και Ντόρτμουντ είναι ισόβαθμες στον 6ο όμιλο, με τους “νερατζούρι” να έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση λόγω καλύτερου αποτελέσματος στα μεταξύ τους ματς, και να υποδέχονται την αδιάφορη Μπαρτσελόνα -χωρίς τον Μέσι- στο “Μεάτσα” την ώρα που οι Γερμανοί αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη Σλάβια Πράγας. Τέλος στον 7ο όμιλο η Ζενίτ ισοβαθμεί με τη Λιόν αλλά έχει το προβάδισμα για την πρόκριση. Οι Ρώσοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρα τη Μπενφίκα που με νίκη μπορεί να βρεθεί ακόμα και 2η αλλά μπορεί να παραμείνει και… 4η, ενώ η Λιόν υποδέχεται τη Λειψία που έχει ήδη προκριθεί και θέλει ένα βαθμό για να “σφραγίσει” την 1η θέση.Το υπόλοιπο πρόγραμμα της ημέρας στο Champions League

22:00, Άγιαξ – Βαλένθια (CosmoteSport8HD)

22:00, Τσέλσι – Λιλ (CosmoteSport9HD)

22:00, Ίντερ – Μπαρτσελόνα (CosmoteSport2HD)

22:00, Ντόρτμουντ – Σλάβια Πράγας (CosmoteSport3HD)

22:00, Λιόν – Λειψία (CosmoteSport4HD)

22:00, Μπενφίκα – Ζενίτ (CosmoteSport7HD)Η βαθμολογία στους ομίλους του Champions League

5ος Όμιλος

Λίβερπουλ 10
Νάπολι 9
Σάλτσμπουργκ 7
Γκενκ 1

6ος Όμιλος

Μπαρτσελόνα 11
Ίντερ 7
Ντόρτμουντ 7
Σλάβια Πράγας 2

7ος Όμιλος

Λειψία 10
Ζενίτ 7
Λιόν 7
Μπενφίκα 4

8ος Όμιλος

Άγιαξ 10
Τσέλσι 8
Βαλένθια 8
Λιλ 1


Αφήστε ένα μήνυμα

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ